V-Seam 2.0
IK Samenwerkingen

Lazuli Label New V-Seam 2.0 OUT NOW!

27/02/2023

Een tijdje terug ontving ik van Lazuli Label een legging van de V-Seam collectie. Dat was mijn eerste en ik moet eerlijk zeggen, dit was ook echt de beste legging tot nu toe! Ik was gelijk verliefd. Niet alleen op de kleur maar ook op hoe mooi en fijn de legging zat. En nu? Is er een V-Seam 2.0! Nog beter, nog mooier, nog fijner. Geloof mij, deze wil je!

lazuli

Toen ik de nieuwe leggings voor de eerste keer aantrok, wilde ik ze eigenlijk niet meer uit! Dat is zeer bijzonder, vooral nu tijdens mijn zwangerschap. Ik ontwijk leggings liever of ik doe ze gelijk na mijn lessen uit. Maar nu droeg ik zelfs een legging in mijn ‘vrije tijd’. Dat zegt genoeg lijkt mij. Laten we eens even kijken of ik nog meer met jullie hierover kan delen.

De nieuwe V-Seam 2.0 van Lazuli Label is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren, donkerblauw, lichtblauw/ lavendel, beige en donker roze. Vier hele mooie kleuren al zeg ik het zelf. Normaal draag ik zelf niet zo heel veel blauw, maar hiervoor maak ik zeker een uitzondering. De legging zit dus iets strakker om je bovenbenen, waardoor ze niet afzakken… En zonder dat er echt een scrunch in de legging zit, wordt deze wel gevormd! Echt ontzettend mooi.

lazuli label

De top is ook heel gaaf. Al moet ik zeggen dat ik mij er op dit moment niet heel comfortabel in voel. Anders had ik hem heel graag aangedaan, want die achterkant is echt te vet. De stof is super zacht en zit heel mooi aangesloten. Op dit moment draag ik voor de legging maat M en voor de top maat L en had ik voor nu niks anders gewild! Meestal draag ik voor leggings maat S, maar alles groeit op dit moment (gelukkig maar).

blue

Razend enthousiast over deze nieuwe V-Seam collectie van Lazuli Label dus. En jij kan hem ook nog aanschaffen! Je moet niet te lang wachten, want er is al heel wat uitverkocht! Daarnaast krijg je met de code ISABELLA ook nog eens 10% korting op je bestelling!

-I(B)K-