lazuli label
IK Samenwerkingen

IK ben zwanger(!!), Lazuli Label & beslissingen…

31/01/2023

Deze blog bestaat uit leuk nieuws en misschien iets minder leuk nieuws… We gaan in ieder geval beginnen met het leuke nieuws (en wie weet sluiten we daar ook wel mee af). LET’S GO!

Zoals ik op andere sociale media heb aangekondigd (maar nog helemaal niet hier): IK BEN ZWANGER! Op dit moment al 18,5 week. Ontzettend mooi nieuws en wij zijn ook heel trots en blij dat we dit mee mogen maken. Daardoor ben ik de afgelopen maanden wel ontzettend ziek (en moe) geweest en eigenlijk nog steeds wel een beetje. Al mijn energie ging uit naar de baby in mijn buik en aan mijn blog moest ik al helemaal niet denken. Ik kon ook niet alles delen, want wij hebben het best een tijdje geheim gehouden!

Maar op dit moment gaat alles goed en zijn wij druk bezig met het huis omgooien, er moet natuurlijk een baby kamer komen met van alles erop en eraan. Nog steeds weinig tijd om te bloggen… En als ik wel een beetje vrij heb, lig ik heel graag op de bank, train ik wat of ik doe ik yoga. Volgende week ga ik zelfs voor het eerst naar een intake van zwangerfit (wie had dat ooit gedacht). Ik ben er dan ook serieus over aan het nadenken om te stoppen met bloggen. Op dit moment kost het mij meer energie dan dat het mij geeft. Het is niet erg, maar daarnaast levert het ook eigenlijk niks op en kost het mij alleen maar geld. Dit kunnen wij natuurlijk goed aan andere dingen besteden nu!

Ik hou jullie op de hoogte van hoe het gaat lopen, maar eigenlijk is mijn beslissing al ergens gemaakt. Al ben ik echt wel heel trots op wat ik heb neergezet. Ik weet niet meer of het nog bij mij past. Wel ben ik aan het nadenken over YouTube, dat lijkt mij namelijk misschien nog wel veel leuker (op dit moment)! Dit zijn dingen waar ik op dit moment af en toe over nadenk. Niet teveel, want ik weet dat rust ook ontzettend belangrijk is.

zwanger

De jurk die ik op deze foto aan heb is van Lazuli Label en zit ontzettend lekker! Vooral heel stretchy, wat op dit moment niet verkeerd is. Ik had hem ook aan gedaan toen ik een uitje had maar ik net wist dat ik zwanger was. Gelijk vond ik het al niet meer kunnen en voelde ik mij er niet prettig in (omdat echt niemand het nog wist). Maar nu zal ik hem dragen met trots! Ik heb hem zelfs in meerdere kleuren besteld…

Daarnaast zitten de joggers van Lazuli Label op dit moment heel erg lekker. Er kwam zelfs vorige week een nieuwe collectie uit! Hier heb ik helaas nog niks van thuis liggen, maar het ziet er ontzettend fijn uit! Met ISABELLA scoor je 10% korting!

Ik hou jullie dus op de hoogte en we spreken elkaar! Maar wanneer? Dat gaan we zien!