lazuli label joggers
IK Samenwerkingen Sport

Chillen doe je in Lazuli Label joggers!

31/12/2022

Volgend jaar ga ik mijn leven verbeter, ik beloof het. De afgelopen maanden heb ik jullie een beetje verwaarloosd… Dat spijt mij natuurlijk ontzettend, maar het kon gewoon echt even niet anders! Onderwerpen zat om over te schrijven, maar de tijd vloog voorbij. Maar natuurlijk heb ik niet stil gezeten (dan zou het niet goed met mij gaan), maar voor bloggen had ik weinig tijd. Als ik tijd had, wilde ik liever chillen in Lazuli Label joggers.

Lazuli Label heeft heel veel soorten toffe joggers en ik spaar ze allemaal! Omdat ik al heel wat maanden met ze werk, heb ik ook al best wat Lazuli Label joggers aan mijn collectie toegevoegd. Vandaag zal ik ze natuurlijk even aan jullie toelichten. So here we go! Ben ik de laatste dag van het jaar toch nog een beetje nuttig geweest… Volgend jaar gaan we het bloggen weer lekker in mijn systeem gooien hoor. Dat moet goed komen.

joggers

CONTRAST PANEL WIDE LEG JOGGERS.
Hier viel mijn oog gelijk op. De kleur, het model. Lazuli Label did it! Meestal heb ik maat S, maar voor alle joggers van Lazuli Label heb ik maat XS. Dan is de lengte ook perfect. Deze had ik eerst in het beige en afgelopen maand heb ik hem ook in het grijs gescoord. De joggers zitten heerlijk hoog.

ESSENTIAL HEAVYWEIGHT JOGGER.
Ook deze heb ik afgelopen maand gescoord! Helemaal blij mee. Eigenlijk had ik helemaal nog niet zo’n neutrale, simpele joggers. Sowieso niet van Lazuli Label… Maar deze draag ik regelmatig! Daarnaast heb ik ook nog twee andere, maar die staan helaas niet meer op de website. Dat zijn de donkerbruine en de bruin/beige waarvan het model lijkt op de eerste Lazuli Label joggers. Deze grijze heb ik ook in het wit en dan kort. Die bestaat ook nog! Wel een beetje te koud voor mij rond deze tijd.

Dan heb ik ook nog in een flits een nieuw trainingspak bij Lazuli Label voorbij zien komen. Of in ieder geval een ontwerp ervan. Ik kan niet wachten voordat deze straks online komt (als dat gaat gebeuren). Want deze dagen leef ik in dat soort pakken!

Dus de Lazuli Label joggers zijn echt wel aan te raden. Met de code ISABELLA krijg je ook nog eens 10% korting! Tot heel snel, ik beloof het!

lazuli

-I(B)K-