lazuli label
Samenwerkingen Sport

Another Lazuli Label launch!

29/11/2022

It’s been a while. Zeker een maand, I know. Daar gaan we het op dit moment even niet over hebben. Updates komen later. Vandaag gaan we het wel hebben over de nieuwe launch van Lazuli Label. Jazeker weer eentje. De vorige was zo snel uitverkocht dat Lazuli Label nu alweer een nieuwe uitbrengt. Dat niet alleen, want naast de nieuwe kleuren zijn er ook nieuwe tops! Let’s go!

In totaal komt Lazuli Label met maar liefst 7 nieuwe kleuren. Ik mocht ze zelfs alle 7 bestellen, maar ik vond 3 ook wel genoeg. Ondertussen begint mijn kast aardig vol en om de ruimte van Niels in te nemen vond ik ook niet zo aardig.. en ik vond het een beetje te hebberig. Des te meer voor jullie! Dus ik koos voor deze drie kleuren: rood/roze, licht bruin en grijs/groen. De laatste heeft een scrunch, de rest niet. En ja Lazuli Label heeft een scrunch legging die echt heel fijn zit. Dat hebben namelijk lang niet alle merken. De kleuren die ik heb zie je hieronder…

new launch

Daarnaast zijn er ook hele toffe nieuwe tops. Die heb ik helaas (nog) niet. Maar staan zeker op mijn verlanglijstje. Lekker veel met lange mouwen en dat is toch wel wat je nodig hebt met deze koude dagen. Ik vind het in ieder geval heerlijk om in rond te lopen. Je hebt een korte vorm met een scrunch in het midden en een lange top.

Lazuli Label is echt een heel fijn merk. Ze komen met ontzettend veel nieuwe collecties en blijven zichzelf ontwikkelen. Wat ook heel fijn is, is dat ik de nieuwe collecties altijd krijg! Dus ik weet als één van de eersten wat er gaat komen… Mocht je vragen hebben, dan weten jullie mij te bereiken! En voordat ik het vergeet, met de code ISABELLA krijg je standaard 10% korting op je bestelling bij Lazuli Label. Dat is natuurlijk ook mooi meegenomen.

Spreek jullie snel weer!

-I(B)K-