Fit met IK
Fit met IK Sport

Fit met IK #174: Yoga deed mij zo goed!

24/10/2022

Nog nooit in mijn leven heb ik zoveel stof gezogen en nog nooit in mijn leven heb ik zo weinig zin gehad om te trainen. Ik had dus ook voor mezelf even een deload week (zoals ze dat noemen) ingelast. Dus niet echt een Fit met IK week, wel een hele fijne. Als je al die trop en dat stof niet meerekent dan. Het is allemaal voor een goed doel en een prachtig resultaat. Daarnaast kwam ik woensdag wel helemaal tot rust!

WOENSDAG: Yoga
Zo, dit was lang geleden. Maar even zo nodig! Ik voelde gewoon dat mijn lichaam toe was aan ontspanning en dit was de perfecte gelegenheid daarvoor. Je hebt namelijk verschillende Yoga soorten en dit was Yin. De aller rustigste vorm en ik heb genoten van elke seconde. Voor een paar minuten lang zit je in een houding en rek je alles een beetje op (tenminste dat merkte ik). Proberen om even aan niks anders te denken (al is dat best moeilijk) en gewoon alleen maar te ontspannen, alles los laten. In mijn hoofd was ik wel alvast de nieuwe sportkamer aan het inrichten met een klein yoga hoekje. Want dit moet ik vaker doen. En dan ook echt doen. Misschien moet ik vaker een half uur eerder naar boven gaan om wat houdingen te doen. Het lijkt mij een heel goed idee, want hier knapte ik echt van op.

Verder heb ik zondag wat geprobeerd te sporten. Ik had namelijk wat spullen uit de sportkamer naar onze slaapkamer verhuisd en zondag was ik wel weer klaar met die rust. Dat ging eigenlijk best heel lekker! Alleen niet teveel zweten, want we hebben namelijk nog geen douche. Dat kan in de volgende Fit met IK allemaal weer. Helaas viel er op zolder (onze nieuwe sportkamer) wel wat tegen. Dus ik ben benieuwd hoe dat allemaal gaat lopen!

Voor nu is deze Fit met IK weer klaar. Ik moet wel even bekennen dat het qua voeding afgelopen week helemaal niet goed is gegaan. Goh, wat heb ik veel lekkers gegeten! Daar was ik blijkbaar ook even aan toe. Vaak als ik train, heb je daar minder behoefte aan. Dus voor deze Fit met IK week gewoon weer lekker mijn ding doen!

-I(B)K-