lazuli label
IK Samenwerkingen

New launch Lazuli Label: Scrunch Sculpt

21/10/2022

Een nieuwe lancering betekent een nieuwe blog! Vorige week kreeg ik een pakketje met maar liefst 6 (!!) nieuwe stuks van de nieuwe collectie van Lazuli Label. Ik was op slag verliefd, wel even heel anders dan ik gewend ben, maar o zo mooi! Dus vandaag vertel ik jullie alles over de nieuwe collectie van Lazuli Label en we beginnen met de Scrunch Scrunch Sculpt.

SCRUNCH SCULPT.
Deze set is er in het grijs, groen, wit en zwart. Ook al leek de groene mij ook ontzettend mooi, ik ben voor de zwarte gegaan! Ik heb namelijk nog vrij weinig in het zwart van Lazuli Label en het leek mij een fijne en veilige keuze. Ook zeker een hele goede! De legging heeft dus een scrunch (dat zit mooi bij je billen) en deze is perfect. Je hebt wel eens leggings waarbij het te overdreven is, maar dit zit precies goed en super lekker. En heel eerlijk? Je billen zien er fantastisch uit!

scrunch

Daarnaast ook nog een top en ook deze vind ik mega mooi. In het midden zit hij gedraaid en dat geeft een fantastisch effect. Het materiaal is ook lekker zacht en het zit perfect. Verder geen pads of ondersteuning, dus het is niet iets om in hard te lopen… Je moet ook wel ballen hebben om hiermee in de sportschool te lopen, maar ik train toch lekker thuis! En dan heb je ook nog een long sleeve van Lazuli Label. Had ik verder ook nog niet en deze zit ook top. Lekker voor als het wat kouder wordt! Al zal je buik het niet heel erg warm krijgen, maar zo zie je tenminste nog wat toch?!

long sleeve

SCULPT.
De sculpt leggings van Lazuli Label waren er al, maar daar zijn nieuwe kleuren aan toegevoegd. Deze passen perfect bij de tijd van het jaar en perfect bij mijn garderobe. Ik ben gegaan voor de iets lichtere bruin… Maar deze hebben ze ook in het donkerbruin, oranje en zwart. Moeilijk kiezen dacht ik zo. De legging zit prima, maar laten we het even over de bovenkant hebben!

top

Ik was gelijk verliefd op het cropped t-shirt van Lazuli Label, want deze stof is echt mega zacht en super mooi. Vooral dat touwtje aan de achterkant maakt het helemaal af! Ik vraag mij wel even af of mensen hier een sport-bh onder doen en zo ja, wat voor één… Maar verliefd wordt je hier zeker op! Dan heb je ook nog de racer top. Ook weer mega mooi en ik zit nu ook naar de kleuren te kijken, eigenlijk wil ik ze allemaal!

shirt

Dus dat wordt moeilijk kiezen! Maar om het iets leuker te maken, krijg je met de code: ‘ISABELLA’ 10% korting bij Lazuli Label. Voor welke collectie en kleur ga jij?

-I(B)K-