Bobby's Blog
Bobby's Blog IK

Bobby’s Blog #10: Half jaar oud, helpen en op de gang

19/10/2022

Daar zijn we weer en dit is Bobby’s Blog nummer 10 alweer. Een gekke dag, want meestal komt deze online op vrijdag… Maar vrijdag komt er al een andere blog online, dus ik heb het maar weer even omgewisseld! Jullie kunnen namelijk natuurlijk niet zo lang zonder Bobby, dat snap ik dan ook wel weer. Wij ook niet hoor, al kunnen we hem heel af en toe wel achter het behang plakken. Maar we hebben geen behang, dus laten we snel beginnen met Bobby’s Blog.

HALF JAAR OUD.
Ja lieve mensen, Bobby is alweer een half jaar (en 8 dagen) oud. Wat gaat de tijd toch ontzettend snel! Het is gek hoe snel je aan iets gewend raakt (al vind ik eerder mijn bed uit met slecht weer soms nog wel lastig) en hoe je in zo’n korte tijd toch niet meer zonder zo’n lief beestje kan. We hebben het niet echt gevierd, want Bobby heeft rotzooi zat en alles kost al genoeg de laatste tijd toch?! Hij mocht van ons wel weer een tak mee naar huis nemen, inmiddels hebben we een hele verzameling waar wel een lekker vuurtje mee gemaakt kan worden. Zeg dat maar niet tegen Bobby hoor…

HELPEN.
Het liefst helpt Bobby overal bij en wil hij niks missen. Als wij staan te knuffelen is hij er dan ook als eerst bij. Met z’n drie├źn knuffelen is natuurlijk veel gezelliger… Hij sprint (bijna) de hele dag achter je aan, mee naar boven, terug naar beneden en ga zo maar door. In die tussentijd heeft hij dan wel even sokken uit de wasmand gejat. Soms heel leuk, soms ook best een beetje vermoeiend. Maar dat hoort erbij want Bobby is aan het puberen en dat brengt ons ook gelijk naar het laatste onderwerp van vandaag.

Bobby

OP DE GANG.
Een tijd geleden zette we Bobby op de gang als hij vervelend was. Nu loopt hij dus gewoon naar boven, dus is op de gang zetten geen straf meer. Wat doen we nu als hij uit het niets gaat blaffen (en keihard ook)? Dan gaan we of zelf op de gang zitten of we pakken de riem en parkeren hem even (zoals ze dat op de cursus noemen). Gelukkig helpt dat heel goed. Dat uitdagen doet hij soms heel vaak, soms helemaal niet. Maar wij dagen meneer ook genoeg uit met spelletjes en doen alles voor hem… Dus een beetje dankbaar mag hij ook zijn toch?!

Voor de volgende Bobby’s Blog krijg hij weer een nieuw kapsel. We gaan vandaag weer even langs de trimmer… Want zijn haar is echt ontzettend lang (hij ziet bijna niks meer) en hij zit ook in zijn vacht wissel. Dus dat wordt weer een spannend moment!

-I(B)K-