Fit met IK
Fit met IK Sport

Fit met IK #173: Tegels sjouwen is ook sporten toch?

17/10/2022

Een nieuwe badkamer, lessen geven en ook nog sporten. Het kan zeker, maar ik moet zeggen dat mijn lichaam het niet zo’n goed idee vond. Dus weer even de handrem erop in deze Fit met IK. Al telt tegels sjouwen denk ik ook wel als een workout.

MAANDAG: Kracht
De week weer even goed beginnen meteen kracht training. Misschien wel kort op de vorige training, maar met dit schema doe ik twee totaal verschillende oefeningen dus dat kan wel. Dat dacht ik tenminste. Het ging ook best goed, maar omdat ze vandaag aan onze badkamer en wc beginnen (eindelijk)… Had ik niet zoveel rust in mijn hoofd. Dus nadat ik wel even lekker had gesport, ben ik alvast begonnen met wat dingen verhuizen en opruimen. Ook best wel een workout! Want er zijn wat gewichten naar de slaapkamer verplaatst, de rest van onze homegym staat namelijk vol met badkamer spullen. Daarnaast gaan we onze gym ook verplaatsen naar zolder! Een hoop nieuwe dingen dus. Ik heb niet eens een foto gemaakt, zo druk was mijn hoofd dus…

Woensdag was Niels ook vrij en kwamen alle spullen voor de upgrade van ons huis. Dit had ik best een beetje onderschat, want die tegels zijn zwaar! Alles naar de schuur of naar boven getild en dat ging best prima. Ik had trouwens sowieso met mezelf afgesproken dat ik de rest van de week zelf niet ging sporten. Mijn lichaam was een beetje vermoeid en zo’n nieuwe badkamer brengt denk ik toch onopgemerkt wat spanningen met zich mee. Maar als straks alles voorbij is, dan zijn we nog gelukkiger!

Omdat mijn lichaam een beetje klaar is, ga ik voor de komende Fit met Ik even kijken of ik ergens een yoga les kan volgen. Alweer veel te lang geleden en ik denk heel goed voor mij. Stel het bevalt weer, moet ik mezelf dat maar vaker gunnen.

We gaan het zien! Voor nu eerst even goed focussen op ons huis. Maar ik hoop natuurlijk volgende week wel weer een Fit met IK te schrijven voor jullie!

-I(B)K-