Fit met IK
Fit met IK Sport

Fit met IK #172: En toen zette ik opeens een PR

10/10/2022

Maandag plaatste ik een foto met deze week ga ik amazing maken… Ik plaatste het en er ging van alles mis. Dat kan wel eens gebeuren. Maar dat mag de pret van de Fit met IK niet bedrukken. Want er is een Fit met IK en wat voor één?! Eentje met nieuwe PR’s!

MAANDAG: Kracht
Goh, wat was dit een rare, heftige dag! Druk thuis, druk op het werk en mijn hoofd zat aan het einde van de avond even helemaal vol. Hoog tijd om de even leeg te maken. Snel ging ik naar boven voor een lekkere workout… Ik gooide wat gewichten op de barbel en zonder dat ik het door had zette ik even een PR met squatten! In mijn gedachte tilde ik dat gewicht de vorige keer ook, maar het was gewoon een paar kilo meer. Zo zie je maar, soms ben je sterker dan dat je denkt. Ik kan nog steeds bij sommige oefeningen elke keer het gewicht omhoog gooien, dus dat is alleen maar een goed teken. Dan ben ik toch goed bezig! De training ging heerlijk, dus zo heb ik de dag toch nog even goed kunnen afsluiten.

maandag

WOENSDAG: Kracht
Die vibe van maandag wilde ik wel even doortrekken. Omdat ik onverwachts toch nog even met Bobby naar de dierenarts moest, heb ik niet de hele training kunnen doen. Maar bijna een hele training is toch beter dan geen training. Ook deze ging weer heel goed. Ik krijg de oefeningen steeds meer onder de knie en ik ben blij met de resultaten. Dan ga je ook eerder sporten. Alleen donderdag zou ik dan ook gaan sporten, maar ik merkte dat ik toch echt wel heel moe was. Dan maar zondag. Dat wilde ik misschien ook overslaan, maar ik besloot er toch maar voor te gaan!

woensdag

ZONDAG: Kracht
Best een drukke (maar leuke en geslaagde) dag. Ik had alleen donderdag gezegd dat ik zou gaan trainen. In de avond had ik nog best wat tijd (en energie), dus laten we dat maar even gaan doen. Weer wat nieuwe PR’s gezet (hoe doet ze dat toch die meid) dus een lekkere training gehad. De Fit met IK week goed afgesloten!

zondag

En zo zie je maar, de Fit met IK begon een beetje vreemd… Maar het is toch een hele goede week geweest! Ik heb weer rust in mijn hoofd. Al zal dat snel voorbij zijn, want volgende week maandag beginnen ze bij ons aan de badkamer. Laten we hopen op wel een Fit met IK!

-I(B)K-