Bobby's Blog
Bobby's Blog IK

Bobby’s Blog #9: Vervolg 2, vacht wisseling & diarree

07/10/2022

Zo, daar zijn we weer! De vorige keer nog een beetje met mijn handen in mijn haar, maar dat gaat nu super goed. Meestal dan hè. Maar de papiertjes halen we van tafel dus eigenlijk gebeurd er qua puberteit verder vrij weinig. Al vindt Bobby niet alleen papiertjes maar ook zonnebril hoesjes super lekker. Vandaag heel wat andere dingen in Bobby’s Blog. Let’s go!

VERVOLG 2.
Daar gaan we aankomende maandag mee beginnen! Vervolg 1 heeft Bobby keurig afgesloten. De laatste les was wel een beetje jammer, want het was die avond dat het kei en keihard regende. Er was een super leuke hindernisbaan uitgezet en die heeft Bobby best heel goed gedaan! Hij moest ergens overheen springen en zijn eerste sprongen waren echt mega hoog. Door wat hoepels heen en als laatste door een soort buis. Alles ging met gemak en Bobby luisterde (ondanks de regen) super goed. Wie weet kunnen we ook nog geld aan hem verdienen! Kan hij zijn eigen voer betalen… Heel benieuwd wat vervolg 2 ons allemaal gaat brengen. Volgens mij gaat Bobby dan steeds meer dingen niet aangelijnd doen. Iets wat vooral Niels best spannend vindt.

verstoppen

VACHT WISSELING.
Langzaamaan is Bobby ook zijn vacht aan het wisselen! Eindelijk weten we een beetje hoe Bobby er uiteindelijk uit gaat zien. Wij kammen hem nu ongeveer om de dag en steeds valt er een beetje uit en gelukkig nog geen klitten! Onder zijn Puppy vacht komt een iets bruinere kleur (super mooi al zeggen we het zelf). Over 1,5 week gaat hij weer naar de trimmer, want het is super belangrijk dat die vacht wissel goed verloopt. Anders moet hij straks kaal en dat lijkt mij met die weer niet echt ideaal. Voor hem dan hè, voor ons wel, want dan hoeven we hem niet zo vaak droog te maken met die regen haha… Maar ja alles voor ons kind natuurlijk! Heel benieuwd hoe hij over 1,5 week terugkomt. We gaan het zien!

DIARREE.
Tja, dit hebben we al een keer eerder na een wormkuur gehad en helaas had Bobby weer een wormeitje in zijn poep. Na een paar dagen begon Bobby weer diarree te poepen (helaas ook in huis, maar niet op de witte stoel) en dit is vooral niet fijn voor hem. Zijn voer is hij ook niet echt gek op (denken we). Maar toen we de dierenarts hadden gebeld, ging hij het wel opeens opeten. Dit kan natuurlijk ook met verschillende factoren te maken hebben… Puberteit, hormonen, kiezen die doorkomen, maar je kan het natuurlijk niet aan Bobby vragen (helaas). Dus afgelopen woensdag toch maar even naar de dierenarts en omdat zijn darmen nog een beetje gevoelig waren, hebben we daar een kuurtje voor gekregen. Verder gaat alles wel heel goed en hebben we nog complimenten gekregen. Dat is altijd fijn! Ik dacht eigenlijk dat Bobby een beetje te dik was (Bolle Bobby), maar dat is niet het geval.

bollie

Dat was het wel voor Bobby’s Blog. Ik denk dat jullie wel weer bij zijn! Voor al zijn avonturen kan je hem trouwens ook volgen op Instagram. Leuk als jullie hem even volgen! In de volgende Bobby’s Blog dus misschien een nieuw kapsel…

-I(B)K-