onze trouwdag
Bruiloft specials IK

Bruiloft Special: ONZE TROUWDAG. Deel 1: De voorbereiding

05/10/2022

Tja, waar ga ik beginnen? Ik dacht eigenlijk dat ik onze trouwdag wel even in één blog kon proppen, maar dat gaat natuurlijk niet. Dat zou ook super zonde zijn, want er zijn zoveel mooie momenten geweest. Daarom begin ik maar even bij het begin. Met de voorbereiding. En dan bedoel ik vooral het klaarmaken van mijn hoofd en de momenten daarvoor en daarna. Op naar onze trouwdag!

schoenen

Ik sliep die nacht bij mijn ouders en Niels bij zijn moeder. Weer in mijn eigen vertrouwde bed waar ik heel wat jaren in heb geslapen. Thuis natuurlijk allemaal ballonnen (want daar zijn mijn ouders gek op) en de avond daarvoor hebben we nog even een drankje gedaan. Mijn zusje bleef natuurlijk ook gezellig slapen (dat was trouwens lang geleden dat we met zijn vieren thuis sliepen. Ik heb trouwens ook best aardig geslapen toen weet ik nog!

Gelukkig hoefde ik niet om 6.00 uur mijn nest uit. Daar word ik nooit echt gelukkig van. Omdat de ceremonie pas om 15.00 uur begon, hadden we tijd zat! Om 08.30 uur richting de sportschool? Ja zeker, de sportschool! Daar zit mijn vaste kapper namelijk en daar werd ook mijn make-up gedaan. Niet alleen die van mij, maar ook die van mijn moeder en mijn zusje, extra gezellig dus. Mijn haar vond ik niet zo spannend, ik wist al dat dat heel mooi ging worden. Mijn hoofd vond ik wel best spannend omdat ik nooit echt veel make-up op heb.

jurk aandoen

Tijdens dat mijn haar gedaan werd begon ik opeens te huilen. Er komt toch best wat spanning bij kijken, terwijl ik voor mijn gevoel niet eens echt veel zenuwen had. Je leeft er gewoon een hele tijd naartoe en dan is het moment opeens daar! Ik hoefde mij ook nergens zorgen over te maken, want mijn haar was echt prachtig en mijn make-up was precies zoals ik het wilde.

Eenmaal thuis (bij het huis van Niels en mij) trok ik samen met mijn moeder en mijn zusje mijn jurk aan. Daarvoor trouwens nog even snel een broodje gegeten want we moesten even wachten op Yara. Die kwam namelijk thuis deze prachtige foto’s van ons maken! Heel bijzonder om ook dit soort foto’s te hebben, dat raad ik iedereen aan. De jurk was zo aan, zat fantastisch, schoenen eronder en ik was helemaal klaar voor de dag! Toen ik helemaal klaar was stond mijn beste vriendinnetje in de woonkamer om mij op te wachten…

lieeef

Dat was weer een moment waar de tranen vloeiden (bij allebei). Onze trouwdag ging echt beginnen. Na nog wat puntjes op de i gezet te hebben, mocht ik naar buiten. Daar stond Niels namelijk… Maar dat, dat moment vertel ik jullie de volgende keer! Ik moet onze trouwdag ook een beetje spannend houden toch?!

-I(B)K-