Fit met IK
Fit met IK Sport

Fit met IK #171: Het begin was in ieder geval goed

03/10/2022

Eindelijk heb ik een beetje rust in mijn nieuwe ritme gevonden. Nadat ik ook niet helemaal fit was, gaat het nu gelukkig al stukken beter. Alles zit een beetje op de rit, alles onder controle. Dus nu wordt het tijd om mijn workouts en andere leuke dingen beter in te plannen. Nog twee ‘normale’ weken want daarna gaan ze bij ons aan de badkamer beginnen! Voor nu eerst maar eens beginnen aan de Fit met IK!

MAANDAG: Kracht
Voordat ik ging werken nog even een workout knallen… En ik kan je vertellen, dat ging echt wel lekker! Even tijd voor jezelf en echt even knallen. De oefeningen gaan goed, ik vind ze leuk en ik word sterker. Wat wil je nog meer? Eigenlijk meer sporten, maar aan beweging geen gebrek hoor. Fijn dat ik hier ook steeds meer rust in vind. Heel eerlijk? Maandag is al best weer wat dagen geleden (7 om precies te zijn) en eigenlijk moet ik na de training gelijk wat dingen opschrijven (in plaats van zondag). Nu ben ik al best weer wat vergeten. Volgende keer beter!

maandag

WOENSDAG: Kracht
Eerst even aan de bak. Wat dingen in huis gedaan, werk voorbereid en dan aan de bak. Dat zorgt ervoor dat ik ook meer rust heb tijdens het sporten. Als ik ga denken van o ja dat moet ik ook nog doen, dan werkt het vaak niet echt best. Ik merk dat ik nog steeds elke training sterker word en dat geeft mij een heel goed gevoel. Nu nog even een schepje erbovenop dat zou ik helemaal top vinden. Meer trainingen in de week zodat ik nog sterker ga worden. Daar ga ik een doel van maken!

woensdag

Donderdag was de workout heel veel boodschappen doen, vrijdag gaf ik al BODYPUMP en zaterdag heb ik de hele dag gewerkt. Zondag lekker gewinkeld en dus ook heel veel stappen gezet. Ook best een workout toch? De wil was er verder wel hoor, maar echt trainen kwam er helaas niet meer van. Volgende week weer een nieuwe Fit met IK met hopelijk meer Fit met IK workouts. Ga ik wel mijn best voor doen!

-I(B)K-