Lazuli Label
IK Samenwerkingen

Lazuli Label unboxing september: Een jurk, een trui en heel veel sokken!

28/09/2022

Vorige week kreeg ik weer een mega bestelling binnen van Lazuli Label en daar zaten weer mega fijne producten in! Ik kijk mijn ogen nog steeds uit. Het zit super fijn, is super mooi en ze hebben niet alleen sportkleding… Maar dus ook hele fijne jurken! Volgens mij wordt dit ook de trend van deze winter, dus laten we eens kijken wat er in het pakketje van Lazuli Label zat. Unboxing van september…

MIDI VEST DRESS.
Niels wilde sowieso heel graag dat ik deze jurk uitkoos en ik snap wel waarom! Niet alleen is de stof super zacht, de jurk van Lazuli Label zit ook mooi aansluitend. Het is net een sport top, maar dan een langere variant. En echt echt een aanrader! Want (als ik het goed heb), wordt dit heel veel gedragen met een trui erover. Ideaal lijkt mij dat. Panty eronder, stoere boots en klaar is kees. Deze ga ik snel eens even uitproberen!

UNISEX HOODIE.
Je hebt nooit zwarte truien genoeg in je kast. Helemaal niet als je deze van Lazuli Label niet hebt. Een hele mooie fijne trui. De details net iets anders waardoor het niet echt een doorsnee trui is, wat je misschien wel verwacht. Ik weet bijna wel zeker dat ik deze vaak ga dragen. Dit was eigenlijk ook de enige bovenkant die ik kreeg van Lazuli Label, dus vandaar dat deze ook bijna op elke foto staat. Ook omdat hij lekker warm zit natuurlijk…

SEAMLESS RIBBED CONTOUR LEGGING.
Deze had ik volgens mij al in het wit en in het bruin, maar ik heb de kleur oranje ook helemaal uitgevonden… En eerlijk, deze staat mij fantastisch toch?! Ik ben zelf in ieder geval weg van de kleur, maar ook van het model van de legging. Het zit lekker strak om je benen en zakt gelukkig niet af…

legging

JOGGER SHORTS.
Beetje spannend vond ik dat wit wel. Maar wit kan je overal altijd mee combineren, dus ik wilde wel een gokje wagen. Deze zit ook niet normaal lekker en na het unboxen van mijn Lazuli Label pakket, heb ik deze ook gelijk aangehouden. Een beetje koud voor buiten (op dit moment), maar binnen kan het prima! Ja, deze mag zeker blijven! Ik heb ook heel weinig van deze broeken, dus leuk om eens wat anders te dragen.

jogger

SEAMLESS RIBBED CONTOUR SHORTS.
Nu we het toch over korte broeken hebben, kan deze er ook nog wel bij! Ik ben helemaal weg van dit soort broekjes, omdat ze precies de goede lengte hebben. Dat vind ik dan tenminste, sommigen mensen staan liever hun billen helemaal te showen. Ik hou ze liever bedekt. Ook deze kleur is echt heel mooi en de shorts zitten super fijn.

shorts

CREW SOCKS.
En last but not least. Je hebt nooit genoeg sokken. Daarom bestelde ik hier maar 4 paar van. Ik had al een paar witte de vorige keer gekregen en die zaten al perfect. Ja zeker, sommige sokken kunnen echt rot zitten. Het handige bij Lazuli Label? Ze zetten er een R en een L op, waardoor je zelf niet hoeft na te denken! Daarnaast zit er ook echt wel ondersteuning in en draag ik ze dus heel graag.

socks

Vond je het niet genoeg zo?! Ik schrik mij steeds een hoedje van wat ik allemaal mag uitzoeken en ben Lazuli Label enorm dankbaar voor deze fijne spullen. Met de code: ISABELLA krijg jij 10% korting. Heb je de nieuwe collectie ook al gezien? Ook dat is een echte aanrader!

-I(B)K-