Fit met IK
Fit met IK Sport

Fit met IK #170: Volgens mij heb ik dit wel vaker gehad…

26/09/2022

De trainingen stonden ingepland, de week kon weer beginnen en vol goede moed begon ik aan een nieuwe Fit met IK! Tijd om weer verder te gaan waar ik gebleven was. Dat nieuwe ritme moet ik nog steeds een beetje aan wennen en daarnaast loop ik op een dag nu natuurlijk veel meer met Bobby. Ook dat moeten we niet vergeten! Want ik schrijf het wel niet op, maar ik loop elke dag wel zo’n 1,5 uur buiten. Niet in één keer natuurlijk, maar het tis toch beweging! Maar de Fit met IK, laten we daar eens mee beginnen. Volgens mij heb ik dit trouwens wel vaker gehad.

MAANDAG: BodyAttack
Voor mijn eigen les wordt er een uurtje BodyAttack gegeven en dat leek mij wel leuk. Wie weet om het ook zelf te geven in de toekomst. Maar om daar achter te komen, moet je het natuurlijk wel ervaren. In de ochtend alleen maar bezig geweest om de nieuwe BodyJam voor te bereiden en met de BodyAttack kon ik even mijn hoofd leeg maken. Ik vond het in ieder geval een heerlijke les! Heel eerlijk vond ik het niet mega zwaar, maar dat komt ook omdat ik misschien wel wat gewend ben met alle danslessen. De dag erna wel een beetje spierpijn in mijn kuiten, maar dat is alleen maar goed!

De dagen daarna werd ik een beetje verkouden, niet helemaal fit. Gewoon weer een beetje oververmoeid denk ik. Van alles bij elkaar, door elkaar en dat is soms een beetje veel. Nog niet helemaal geland in alles. Ik moet meer gaan plannen en dat is nooit echt mijn sterkte kant geweest… Maar toch wist ik zaterdag weer wat energie bij elkaar te vinden voor de Fit met IK.

ZATERDAG: Kracht
In de middag hadden Niels en ik een bruiloft, in de ochtend was ik gewoon vrij! Die tijd moest natuurlijk goed benut worden. Daarom besloot ik om te trainen. Omdat we toch een soort van in tijdnood kwamen, heb ik niet alles gedaan… Maar toch een heleboel! Het voelde ook weer ontzettend goed. Heel blij mee. Ook weer een beetje vooruit gegaan terwijl ik dit echt niet had verwacht. Helemaal top weer! Laten we daar verder mee gaan met de volgende Fit met IK!

zaterdag

Daar ga ik deze blog ook gelijk mee afsluiten, spreek jullie snel!

-I(B)K-