fittwear
IK Samenwerkingen

FITTWear unboxing september: Oranje, zwart en een top topje!

21/09/2022

Op deze manier wil ik jullie de komende tijd meer gaan meenemen in mijn pakketten! De buren zullen zich af en toe vast afvragen waar alle pakketen vandaan komen, de meneer van het DHL afhaalpunt weet precies wie ik ben en er gaat een heleboel karton bij ons door. Het wordt tijd om jullie meer mee te nemen in alle mooie spullen die ik krijg en dit vond ik een hele goede aftrap! Ik werk nu namelijk al een hele tijd samen met FITTWear en daar ben ik ontzettend dankbaar voor! De unboxing van september is al even geleden (want FITTWear verzendt super snel), maar let’s go!

BRAVE TOP.
Dit moet je hebben in je leven. Deze top had ik al in 3 verschillende kleuren en deze voeg ik graag aan de collectie toe. Je hoeft hier namelijk geen sportbh onder, want hier schijnt niks in door. Kan wel (doe ik wel eens want dat lijkt het nog wat), maar hoeft dus zeker niet. De top sluit heel mooi aan en er komen (in ieder geval bij mij) geen rollen over de randjes. Het is wel echt een crop top, maar FITTWear heeft ook hele mooie hoge leggings voor als je je daar niet helemaal comfortabel bij voelt. Daar later meer over. Dit is een top topje dus!

top

CAMO COMFORT SHORTS.
Deze had ik al in het paars en dit is serieus het fijnste korte broekje ooit. Is niet te lang en niet te kort, precies goed dus. Sluit mooi aan en zakt niet af en geen bil te bekennen. Wel in het broekje natuurlijk, maar niet eruit! En deze kleur is ook helemaal top. Wel wat fel (daar moet je van houden) maar ik love het samen met een zwart shirt erboven. Dat is toevallig, want die had ik toevallig ook besteld! In combinatie met zwarte hoge sokken is dit misschien wel mijn favoriete outfit van nu.

short

COMFORT TOP.
Ik durf het bijna niet te zeggen, maar dit shirt van FITTWear had ik dus ook al in een andere kleur (licht blauw), dus ik wist ook al dat dit top was. De stof is namelijk super zacht (blijft het zelfs na een paar keer wassen). En wat ik ook heel leuk vind, is dat de hals wat breder is waardoor je dus eventueel een stukje sportbh ziet. Ook dus een item wat zeker in je FITTWear collectie niet mag ontbreken. Het liefst sport ik altijd in oversized shirts (waarom train je dan eigenlijk), want het zit op de één of andere manier gewoon echt top.

shirt

Helemaal blij met deze spulletjes van FITTWear dus! Nou ben ik ook heel benieuwd wat jullie van een unboxing op deze manier vinden… Want als het een groot succes is, volgen er natuurlijk nog veel meer! FITTWear is in ieder geval een merk waar ik heel graag mee werk en wat ook echt elke week in de was zit. Een goed teken dus.

Met ISABFITT15 krijg jij zelfs 15% korting op je bestelling! Zeker even een kijkje nemen dus…

-I(B)K-