Fit met IK
Fit met IK Sport

Fit met IK #169: Soms zijn andere dingen belangrijker

19/09/2022

Daar is ze weer hoor. Vaak zeg ik dat ik hoop dat ik de volgende Fit met IK hoop dat ik meer kan trainen. Dan hoop en denk ik dat ik meer tijd heb, maar dat is dan niet zo. Of het is wel zo, maar dan komt er iets tussen. Dat iets was deze Fit met IK het geval. Wat het precies was, dat hou ik even voor mezelf. Dat ben ik namelijk nog steeds een beetje aan het verwerken. Of jullie dat ooit komen te weten? Misschien niet, maar het is mijn blog dus ik deel lekker wat ik wil. Of ik het nou spannend heb gemaakt? Ik hoop het! Maar het is natuurlijk ook goed om te delen dat soms niet alles goed gaat. Soms zijn andere dingen belangrijker.

WOENSDAG: Kracht
Deze training ging top. Ik moet ook eerlijk zeggen dat mijn motivatie weer helemaal terug is. De zin is er, de energie nog niet helemaal, maar die gaat er zeker komen. Dit is de tweede week weer met alle lessen, dus het ritme begint langzaam te komen. Ik heb in ieder geval wat oefeningen weer wat omhoog kunnen gooien met gewicht en toen ik in de spiegel keek, werd ik best gelukkig. Soms moet je natuurlijk ook een beetje geluk hebben, maar dat had ik toevallig. Heel fijn dat ik op woensdag nu lekker de tijd hiervoor kan nemen!

woensdag

En ja er stonden eventueel donderdag, zaterdag en zondag ook trainingen op het menu. Maar die heb ik even laten gaan. Soms zijn andere dingen belangrijker. Zoals naar je lichaam luisteren en ik ben blij dat ik dat heb gedaan. Daarnaast ben ik nog steeds druk met de nieuwe releases leren, dus dat heb ik zondag dan ook zeker gedaan. Het jammere is, is dat als je even niet traint, je ook gelijk zin hebt in slecht eten. Nou ja altijd, dat had ik dan in het weekend. Dus de chocolade die ik van KoRo had gekregen, was de pineut.

Nu staat er weer een nieuwe week, dus een nieuwe Fit met IK voor de deur en daar ga ik gewoon weer het beste van maken. Nieuwe start, let’s go!

-I(B)K-