Hoeve Landzicht
Bruiloft specials IK

Bruiloft Special: Onze trouwlocatie Hoeve Landzicht

14/09/2022

Vraag mij niet waarom, maar wij hadden in ons hoofd om in mei te trouwen, anders in juni. Misschien omdat mijn ouders ook in mei getrouwd zijn en nog steeds bij elkaar zijn. Maar goed, als je een beetje een datum in je hoofd hebt, dan ga je opzoek naar een trouwlocatie! Dit deden wij heel snel, want ik had al bedacht dat alle bruiloft die opgeschoven waren, snel zouden plaatsvinden. Vandaag vertel ik je alles over het zoeken naar een trouwlocatie en dus ook over Hoeve Landzicht, waar onze bruiloft plaats vond.

trouwlocatie

DE ZOEKTOCHT.
Onze zoektocht duurde niet heel lang. Niels had een locatie in Amsterdam op het oog waar hij eigenlijk het aanzoek wilde doen, een vriendin kwam met deze locatie en mijn ouders met nog een andere. Hoeve Landzicht was eigenlijk de eerste locatie waar wij gingen kijken en dat zag er al helemaal top uit. We kregen gelijk een goed en vertrouwd gevoel waar alles goed geregeld zou zijn. De eerste locatie was dus al top!

stoelen

De tweede locatie was de dag erop, in Amsterdam. Nu hebben Niels en ik allebei niet zoveel met Amsterdam en de locatie kan heel erg mooi zijn, maar ik had er geen gevoel bij. Meer een beetje een festival/ hippie idee. Daarnaast kwamen wij met een idee wat werd afgekraakt en had ik gelijk al geen klik met de meneer die ons rond leed. Nog een dingetje, het tarief begon waar het op de andere locatie eindigde. Niels moest er nog even over nadenken, ik wist het al gelijk. Dit werd hem niet.

De derde locatie zat ook in de buurt en daar hebben we een heel goed gesprek gehad. Maar het was meer een locatie voor alleen het feest en wij wilden heel graag alles op één locatie hebben. Dus eigenlijk waren we er binnen een week uit. Dat was heel spannend, want als je ja zegt op een locatie, dan staat de datum ook gelijk vast.

dansen

HOEVE LANDZICHT.
Dus wij gingen vol overtuiging voor Hoeve Landzicht. Alles op één locatie en vlak bij ons in de buurt. We zijn er nog een paar keer geweest, onderling nog wat gemaild en dat voelde allemaal goed. Wat ontzettend fijn was, is dat zij zelf heel veel regelen. Je kreeg een boekje en daarin staat allemaal wat kan en mag. Hiermee kan je doorgeven wat je allemaal wil en zij zorgen daarvoor. Ook bepaalde pakketten als decoratie verkopen zij en dat is helemaal ideaal. Dit zorgde ervoor dat wij helemaal geen stress of iets hadden. Alles komt goed hebben wij vanaf het begin gedacht en dat was ook echt zo.

Op onze trouwdag hebben we ook echt van het begin tot het einde genoten. Dit omdat wij dus geen stress hadden, het personeel vriendelijk was en het ontspannen en gezellig was. Het eten was heerlijk, de drankjes goed en ik heb mij aan helemaal niks geïrriteerd (dit is trouwens best knap). Hoeve Landzicht is dan ook echt en trouwlocatie en dat is alleen maar goed.

love

Daarnaast hebben wij ook gewoon alleen maar bij Hoeve Landzicht foto’s gemaakt omdat de omgeving ontzettend mooi is. Scheelt alleen maar tijd (en daardoor dus ook geld). Dus onze trouwlocatie was Hoeve Landzicht en daar zijn we nog steeds heel blij mee! Wat ook een dikke tip is… Je hebt open trouw locatie dagen. Dus dan kan je gewoon langs de locatie gaan en zie je hoe alles mooi is aangekleed. Daar hebben wij zeker gebruik van gemaakt!

-I(B)K-