Fit met IK
Fit met IK Sport

Fit met IK #168: Waar ga ik ooit de tijd vandaan halen?

12/09/2022

Het was een hele pittige, zware Fit met IK week. Zoals ik de vorige keer al vertelde ben ik weer begonnen met al mijn lessen. Daar had ik vooral heel veel zin in! Maar dat in combinatie met een hond, een man die jarig is, een huis wat schoon moet en gezellig doen is best pittig. Daarom juist ook belangrijk om even wat tijd voor jezelf te nemen. Dus ik heb twee keer getraind! Ik had er eigenlijk nul verwacht, want zat te doen… Maar ik heb het mezelf gegund. Dus toch een Fit met IK, want ook dit schrijven telt als ontspanning en een reflectie van afgelopen week.

WOENSDAG: Kracht
Ik had het niet verwacht, maar ik had al snel dingen van mijn lijstje afgewerkt. Daarnaast was Bobby best onrustig (waarschijnlijk door mij) dus leek het mij een goed idee om de kamer uit te gaan. Zo kon hij zijn rust pakken en ik even sporten. Dit had ik ook niet verwacht, maar de training ging lekker! Ik had zowaar extra kracht in mijn benen en daar stond ik echt versteld van, maar wel heel lekker. Juist die trainingen gaan eigenlijk het lekkerst. Dus ik was helemaal blij en helemaal opgeladen voor de lessen in de middag. De woensdag ochtend ga ik er sowieso inhouden, want woensdag wordt een makkelijkere dag voor mij.

woensdag

ZATERDAG: Kracht
Wat?! Zaterdag? Jij traint toch nooit op zaterdag omdat je de hele dag moet werken? Goede vraag en dat klopt ook! Maar ik werd de avond ervoor gebeld of ik later wilde beginnen. Dat zag ik wel zitten dus na rustig op te staan, besloot ik om mezelf weer even wat tijd te gunnen. Helaas niet mijn hele training of kunnen maken want om 09.00 uur wel weer de deur uit. Maar dat moet ik beter gaan inplannen. Deze trainingen duren namelijk iets langer dan de vorige. Juist leuk eigenlijk en zo ook weer wat sterker geworden. Ik kan niet wachten om dit vaker te doen!

zaterdag

Voeding ging niet helemaal top, maar dat ga ik de volgende Fit met IK echt weer even oppakken. Eerst weer even schakelen en dan weer terug in het gareel. Soms kom ik een beetje tijd te kort, maar dat heeft denk ik ook tijd nodig!

Ps. Bruine setje is trouwens van Lazuli Label en met ISABELLA krijg je 10% korting.

-I(B)K-