Fit met IK
Fit met IK Sport

Fit met IK #167: Spierpijn in mijn triceps hiep hoi

05/09/2022

In deze Fit met IK begon ik eindelijk weer aan een nieuw schema. Daar keek ik al zo’n tijd naar uit. Ook weer even een goed gesprek gehad zodat ik weer vooruit kan. Meer spierballen, here I come! Wel vette spierpijn in mijn triceps. Maar dan hebben we wat gedaan toch?!

MAANDAG: Leg Day
Eigenlijk had ik helemaal geen zin meer in die vier oefeningen. Squats, deadlifts, hip trust en split squats. Heel veel zin in nieuwe dingen, terwijl dit wel vrij belangrijke oefeningen zijn. Dus ik ging er ook wel weer voor, maar niet helemaal tot het uiterste. Dit omdat ik maandag avond ook weer BodyPump gaf en dinsdag ochtend natuurlijk ook weer. Beetje inkomen ook nog. Terwijl ik ook wil dat ik geen excuses meer ga maken. Ja maar ik moet dit of dit, gaan we niet meer teveel doen! Wel getraind, niet de beste.

maandag

WOENSDAG: Krachttraining
Nieuw schema dus ik ging er helemaal voor. Vooral eerst even kijken welke oefeningen en hoe deze ook alweer werken. Vanaf nu gaan boven of onderlichaam meer maar een push en een pull dag. Deze week begint alles weer, dus dat gaat sowieso inkomen, maar ook best pittig worden. Het schema vond ik fantastisch! Ook weer meer gericht trainen en dat voelde ik tijdens de training niet zo heel erg, de dag erna wel. Spierpijn in mijn triceps niet normaal! We gaan er ook voor om elke training iets sterker te worden… Gaat dat niet meer lukken, dan ga ik lekker meer eten voor meer energie! Dat kan ik sowieso wel.

woensdag

DONDERDAG: Halve krachttraining
Ik was vrij moe, maar ik wilde toch even de oefeningen van schema deel 2 doornemen. Dus niet het hele schema volluit, maar een groot gedeelte om weer even in te komen. Best wel trots op mijzelf en de pull ups zijn weer terug. Tot mijn verbazing deed ik er gewoon drie achter elkaar! Wie weet worden dat wel meer herhalingen na een paar weken. Zoals ik heb gemerkt weer geen foto gemaakt, maar dat vergeven jullie mij wel in deze Fit met IK toch?!

Dan ben ik ook weer druk de nieuwe releases aan het instuderen. Ik dacht ook die blog komt wel, laat ik eerst maar even leren… Maar dan weet ik dat die blog niet komt, dus toch maar even gemaakt! Goed hè?! Ik ken mezelf wel een beetje. De blogs voor woensdag en vrijdag moet ik ook nog maken dus hopelijk heb ik daar ergens wel tijd voor! We gaan het zien, voor deze Fit met IK was dit het. Vooral ook weer bijgekletst met vriendinnen, ook heel belangrijk!

-IK-