lazuli label
IK Samenwerkingen

New Collab, New Launch (Acid Wash), in LOVE with Lazuli Label

02/09/2022

Gisteren kreeg ik een mega pakket binnen van Lazuli Label en mijn hart maakte heel wat sprongetjes. Lazuli Label is een nieuwe samenwerking met ontzettend toffe spullen! Ik mocht wat spullen uitzoeken en daarnaast kreeg ik ook de spullen van de nieuwe collectie… Mijn verwachting was één set, maar ik schrok mij kapot toen ik alle drie de nieuwe kleuren kreeg! Zo dankbaar, zo blij, zo in love with Lazuli Label!

Dus vandaag (2 SEPT) gaan we het vooral even hebben over de nieuwe collectie genaamd: Acid Wash. Deze komt namelijk vandaag online! De naam is inderdaad waar, zoals je op de foto’s goed kunt zien. Acid Wash is er in de kleuren… Je hoe ga ik de kleuren noemen? In ieder geval blauw, bruin/rood en beige (mijn all time favoriete kleur). Naast dat de kleuren echt verdomd mooi zijn, zit de stof heel fijn en bestaat de Acid Wash uit drie delen.

bruin

Als eerst beginnen we aan de onderkant. De legging is mega zacht, schijnt niet door (zelfs niet de beige) en er zitten leuke ritsen aan de zijkant. Zeg maar een legging waarin je de rest van je leven wil wonen. Dan de top. Alles is gemaakt van hetzelfde materiaal dus ik hoef je niet nog een keer te vertellen dat deze mega zacht is toch? Wat zo bijzonder is aan de top, is dat deze geen pads of iets heeft aan de binnenkant (heel fijn want deze worden heel irritant in de was), maar ook je tepels schijnen niet door. Voelt een beetje ongemakkelijk om te typen maar niet geheel onbelangrijk. Alles blijft dus mooi op zijn plek in de Lazuli Label top. Deze zit perfect, er komen niet allerlei rollen uit alle kanten, maar het zit perfect. Dan hebben we nog een vestje. Mooi nauwsluitend, dezelfde ritjes als de legging en zit heel comfortabel.

beige

Nu vraag je je natuurlijk af of ik een beetje te spreken ben over deze Lazuli Label collectie (geintje). Maar echt, ik was zo verrast, zo blij en zo vereerd met dit pakket. Er zat nog veel meer in, maar daar zal ik jullie snel meer over vertellen. Vandaag lanceert dus de Acid Wash collectie en met de code ISABELLA krijg je 10% korting op je bestelling! Mijn favoriete kleur? Hele lastige vraag… Op dit moment ga ik voor de bruine, maar wie weet is het morgen wel een andere! Ik ben trouwens van plan om nog meer van dit soort blogs te schrijven. Wie weet in een unboxing vorm. Omdat dit pakket 16 delen had, vond ik het wat overdreven om mee te beginnen… Maar wie weet in de toekomst! Wat denken jullie?

blauw

Dus heb je vragen? Stel ze gerust! Heb je wat leuks besteld? Laat het mij weten! Dan wil ik je namelijk heel erg bedanken! Ook natuurlijk voor het lezen van deze blog… Want zonder jullie, had ik misschien deze toffe samenwerking met Lazuli Label niet gehad!

-I(B)K-