Fit met IK
Fit met IK Sport

Fit met IK #166: Maar in het weekend gaan we los

29/08/2022

Dus deze Fit met IK, de week begon heel goed. Lekker aan het trainen, alles goed met betrekking tot voeding… Maar in het weekend gaan we los, soms een beetje te los vind ikzelf haha. Nu nog een beetje vakantie, maar gelukkig komen we steeds meer in een ritme!

MAANDAG: Upper Body
Hier had ik wel even zin in! Ik voelde mij goed en het trainen gaat daardoor de laatste tijd ook erg lekker. Steeds een stapje omhoog, niet te snel want dan weet ik het wel weer. En ja het was lekker warm, maar dat is het chille aan thuis sporten. Je kan aandoen wat je wil, wanneer je wil en je kan het niet zo koel maken als je wil. Deze training was dus weer even fijn. Wel heel benieuwd wat een nieuw schema mij gaat brengen, maar daar komen we volgende week achter! Nog even geduld dus.

maandag

WOENSDAG: Leg Day
Ook al gaf ik ’s avonds XCORE en BODYPUMP, ik begon de dag met een zware leg day. De ene keer heb ik er vet veel zin in, de andere keer zie ik er als een berg tegenop. Deze keer helaas het tweede, maar dat mocht de pret niet bedrukken. Juist dan kan een training meevallen. Ja het was pittig en ja het zweet stond overal, maar het was wel weer heerlijk. Goed gedaan dan toch maar. Al moet ik zeggen dat ik niet weet of ik straks ook nog alleen benen ga trainen op een dag. We gaan het zien! Ik dacht dat ik trouwens een foto had gemaakt, maar blijkbaar niet dus… Zondag had Niels een foto gemaakt, maar die was niet zo charmant. Ach ja, kan gebeuren!

ZONDAG: Upper Body
Ik denk dat ik door deze BODYPUMP op de één of andere manier een beetje last krijg van mijn ellebogen… Dus ik laste de nodige rust even in. Ook omdat ik best een beetje moe was. Zondag weer een beetje geknald, niet enorm maar wel even lekker. Vooral heel veel zin in de volgende Fit met IK, want dan kan ik weer aan de slag met een nieuw schema. Dat geeft altijd weer extra nieuwe motivatie, dus daar gaan we dan weer voor! Gelukkig kom ik ook steeds weer in mijn ritme, dus dat is heel fijn!

Wat ik al zei, in het weekend probeer ik wel op mijn voeding te letten, maar dat lukt vaak niet echt helaas. Daar gaan we nu wel strenger op letten. Ook proberen om vroeger naar bed te gaan, want dat is natuurlijk ook belangrijk! Dus tot de volgende Fit met IK!

-I(B)K-