Taft & Tule
Bruiloft specials IK

Bruiloft Special: Trouwjurk passen bij Taft & Tule, het laatste deel!

24/08/2022

Inmiddels zijn we alweer ruim 3 maanden getrouwd! Maar ik was nog lang niet klaar met de Bruiloft Special serie. Na deeldeel 1 en deel 2 is nu het laatste deel aan de beurt. Gelukkig zijn er maar drie delen… Ik had het toch een beetje jammer gevonden als ik nog een keer terug moest komen omdat de jurk nog niet helemaal goed zat. Maar vandaag: Trouwjurk passen bij Taft & Tule, het laatste deel!

Ontzettend veel zin in de afspraak. Ook wel een beetje gespannen, want wat als de jurk nou niet past? Gelukkig voelde ik mij deze keer prima. Slechter dan de vorige keer kon ook bijna niet. Weer een kopje thee, al wist ik al dat die van mij toch weer koud ging worden. Je wil namelijk zo snel mogelijk je jurk in! Dat mocht ook gelukkig en ik ga jullie dan ook niet langer in spanning houden… De jurk bij Taft & Tule zat perfect. Nu ook helemaal de goede lengte zodat ik er eindelijk normaal mee kon lopen.

jurk

Dat was wel even een kippenvel momentje, want toen werd het even allemaal heel echt. Ik zag mijzelf al van de trap aflopen met mijn vader… Toen moest ik wel echt even slikken. Zitten had ik ook even bij Taft & Tule geoefend, dus laat de dag maar komen! Al schrok ik wel even hoe groot de jurk eigenlijk was. Dat kon met dansen misschien nog wel een probleem worden. Maar goed, daar kom ik later op terug! Mijn jurk was binnen, hij zat perfect en ik voelde mij er echt een bruid in.

Al mijn ervaringen met Taft & Tule waren erg goed. De winkel is niet heel groot, maar er was keuze zat! Ik vond het in het begin lastig, omdat ik maar twee mensen mee mocht nemen… Maar dat was voor mij juist heel goed! Teveel meningen maakt het alleen maar lastiger en je moet toch doen waar jij je goed bij voelt.

trouwen

Er werd goed gekeken en geluisterd naar mij. Wat vind je mooi, wat heb je in je hoofd, wat past bij de bruiloft en wat past bij jou. En dit? Dit was mijn dream dress. Dus nogmaals dank je wel Taft & Tule! Ik voelde mij fantastisch mede dankzij jullie!

-I(B)K-