Fit met IK
Fit met IK Sport

Fit met IK #165: We doen er deze week gewoon 4!

22/08/2022

Ja jongens (en meisjes), ik had het jullie beloofd! Daar ben ik weer, sterker dan ooit te voren. Nou, weet je nooit, maar ik ga er wel weer helemaal voor. Deze Fit met IK deed ik gewoon vier trainingen thuis (naast de sportlessen die ik heb gegeven) en dat voelde vreselijk goed. Laten we dit volhouden naar de volgende Fit met IK. Nu eerst even deze…

MAANDAG: Upper Body
Wel weer even inkomen hoor, daarom heb ik bij maandag en dinsdag waarschijnlijk ook geen foto’s. Het was natuurlijk even geleden zo’n officiële Fit met IK. Ik moet ook heel even graven maar maandag was een pittige dan. Hele dag gewerkt en daarna had Bobby examen voor zijn puppy cursus (klinkt heftig hè). Dus je zou zeggen dat je daarna op de bank zou neerploffen, maar ik had mezelf wat beloftes gedaan en deze wilde ik niet nu al verbreken. Daarom ga ik toch even naar boven om te trainen en dat was heerlijk! Niet te lang, niet te heftig maar gewoon even lekker ontspannen.

WOENSDAG: Leg Day
Deze workout is altijd heftiger dan de andere (vind ik), dus hier moet ik mij altijd even toe zetten. Niet uitstellen maar gelijk gaan want als ik woensdag ochtend niet ga sporten, dan in de middag helemaal niet. Toch blij dat ik het gedaan heb en zelfs nog even een oefening toegevoegd (en split squats laten verdwijnen). Nog steeds moet ik een nieuwe afspraak maken voor een nieuw schema, maar dat is helaas nog niet gelukt! Deze Fit met IK week dan maar even doen.

DONDERDAG: Upper Body
Niels deed gezellig mee en Bobby sloot later ook aan. Dat Bobby aansloot is natuurlijk helemaal niet zo handig, daarom hebben we de workout ook vroegtijdig moeten afkappen. Want ja, een hond is natuurlijk verantwoordelijkheden en als Bobby moet plassen (of poepen), dan moet je naar buiten. Maar goed wel weer even fijn om zo samen te sporten en wie weet gaat Bobby wel aan de sportkamer wennen… Zodat ik straks lekker kan sporten en hij lekker gaat chillen boven. We gaan het zien!

donderdag

ZONDAG: Leg Day
Aan het begin van de dag wist ik dat het helemaal niks ging worden. Ik had eigenlijk nergens zin in en wilde alleen maar chillen. Totdat ik het genoeg vond geweest en boven ging stofzuigen. Dat sloeg een beetje door en daarna ben ik de sportkamer gaan opruimen, beetje herinrichten en schoonmaken. Tja, dat moet je natuurlijk uitproberen… Dus na het eten ben ik gaan sporten en het ging weer verdomd goed. Je weet het ook nooit met mij… Zo heb ik nergens zin in en zo heb ik overal zin in!

zondag

Niks mis mee dacht ik zo! Ik maak weer wat stappen vooruit en qua voeding gaat het ook weer steeds beter. Dit moeten we zo weer even vol gaan houden, dus let’s go!

-I(B)K-