Fit Piggy
Eiwitrepen Food

Fit Piggy bars, spaar (en eet) ze allemaal!

17/08/2022

Dit is het moment waarbij ik mijn stel hersens moet gaan gebruiken. Mijn hersens werken volgens mij sowieso heel anders dan bij een normaal mens. Stukje algemene kennis is vaak ver te zoeken, maar als het over eten gaat, dan heb ik meestal wel geluk. Het probleem van deze blog zal ik je dus even kort uitleggen. Sowieso de schuld van Fit Piggy.

bars

Mijn hart ging gelijk een stukje sneller kloppen toen Fit Piggy in mijn DM sliden. Of ik een paar bars wilde proberen als Eiwitreep Expert? Daar hoefde ik geen twee keer over na te denken. Gelijk de volgende dag had ik ze in huis en binnen drie dagen waren alle 6 de bars op. OEPS. Maar natuurlijk had ik ze gedeeld met mijn man, maar toch. Je kan ze namelijk 14 dagen bewaren in de koelkast en 3 maanden in de vriezer. De vriezer hebben ze dus nooit gezien.

Ik besloot om maar even snel een foto te maken want ik wist al dat dit zo zou gaan. Dus even een foto van alle Fit Piggy bars bij elkaar en tussendoor wat losse foto’s als ik eraan dacht. Want ze zijn eerder op dan mij lief is. Is dat een goed gezegde? Nou ja, ik ge proberen om de review zo goed mogelijk te maken, maar het zal je dus niks verbazen dat het niet normaal lekker is. Als je de blog uitleest heb ik nog een leuke Fit Piggy verrassing voor je!

eten

BUENO KINDERELLA.
Hier viel mijn oog als eerste op. Als tiener heb ik zoveel Bueno’s gegeten. Als ik veel moest leren kocht mijn moeder altijd chocolade. Want leren vond ik stom en zo werd het leren toch iets leuker! Dit is toch wel één van de lievelings van iedereen toch? Kan haast niet missen… En dat in eiwitbar, dat is helemaal fantastisch! Ik ben natuurlijk gewend dat een eiwitreep rechthoekig is, maar rondjes zijn ook niet verkeerd hoor! Misschien dat dit ook wel gelijk de aller lekkerste Fit Piggy bar is.

CARAMEL PARTY BAR.
Na de vorige bar was dit gelijk het slachtoffer. Niels en ik deden ze allemaal door de helft waardoor we ze allebei alle 6 hebben geproefd. Maar op één been (of in dit geval een halve bar) kan je niet leven. Met het aansnijden van deze kwam er al gelijk allemaal caramel uit de bar… Heerlijk! Tja, ook deze is echt heel erg lekker. Ik ben namelijk ook echt gek op caramel, dus dat is dan niet zo gek!

PRIDE SPECIAL.
Dit was eigenlijk de enige die ik iets minder vond! Maar hij zag er wel super aantrekkelijk uit. Helemaal roze met een mooie unicorn erop en de betekenis is natuurlijk ook heel goed. Bij het opensnijden van deze kwam er wat blauw/paars spul uit (ik denk iets van bosbessen) waardoor ik gelijk aan smurfen ijs moest denken. Wil je hem wel proberen? Dan heb je pech, want het was een limited edition! Sorry.

pride special

CHOCOLATE CHEESECAKE.
Als er in een restaurant cheesecake op bij de desserts staan, ben ik al gelijk verkocht. Trouwens, aan die IK eet bij serie moet ik ook weer even wat aandacht aan besteden (nu ik het zelf zeg haha). Maar goed, terug naar Fit Piggy. Je snapt natuurlijk wel dat hier ook helemaal niks mis mee was. Ook echt genoten van deze bar!

CARAMEL ALL OUT.
Deze was iets groter dan de rest dus dat was al feest. Daarnaast zat er ook nog een kikkersnoepje bovenop (ik was vroeger gek op kikkers tekenen). Over de combi twijfelde ik een beetje, maar dat kan makkelijk. Ik weet niet waarom, maar deze zag er misschien iets minder aantrekkelijk uit (misschien omdat de kikker onder was gesneeuwd). Dat was niks te merken aan de smaak! Ook echt één van mijn favorieten. Tja, welke niet zul je wel denken… Dit is trouwens wel een cookie ipv een bar. Daarom dat hij misschien ook groter was, duh.

CHOCO PARTY.
En dan de laatste Fit Piggy bar (helaas). Bij het doorsnijden van deze kwam er gelijk chocolade saus naar buiten, heerlijk! Niet mijn nummer één, maar ook zeker een aanrader hoor. Helemaal niks mis met dit. Elke hap Fit Piggy is namelijk genieten.

Dit was dus allemaal leuk voor mij (eigenlijk ons), maar nu iets leuks voor jullie! Met de code: isabella krijg je 1 bar gratis bij bestelling boven de 20 euro (dat is niet zo moeilijk). Het zijn dus wel echt bars! Ook al lijken ze een beetje op cookies, het heeft net als een eiwitreep een iets sterkere structuur.

unboxing

Laat je het mij weten welke Fit Piggy bar jouw nummer één is?

-I(B)K-