Fit met IK
Fit met IK Sport

Fit met IK #164: Jullie zullen wel gedacht hebben…

15/08/2022

Nou, de laatste blog is dus ook dik gelogen. De titel was Nou daar zijn we weer hoor!, dat heeft dus toch nog even geduurd. Beetje jammer weer Isabella, ik weet het. Het ging namelijk zo goed! Gaat het nog steeds en na 3 weken vakantie gaan we nu echt weer voor een vast ritme. Dus nu zijn we er echt weer! Jullie zullen wel gedacht hebben…

Vorige week gaf ik in drie dagen 7 sportlessen en ik voelde mij fantastisch! Ja, ik had wel een beetje spierpijn na maandag maar dat viel mij allemaal best mee. Vooral hoe ik de lessen had doorstaan. Dat ging eigenlijk best wel heel goed. Misschien dat dat ook komt omdat wij nu niet echt op vakantie zijn gegaan en dus daarom heb ik thuis best wel wat getraind. Had ik daar juist over moeten schrijven? Misschien wel ja, maar ik vond ook even dat ik echt vakantie had.

Dus wel lekker wat nachtjes en dagjes weggegaan en daar hebben we zeker van genoten. Voor het eerst op vakantie met z’n drieën (nee hoor jullie hebben geen andere dingen gemist, ik bedoel natuurlijk met onze hond Bobby). Maar goed, nu wordt het weer tijd voor een vast ritme. Nog 3 weken geen dansles, maar wel sportlessen en werken bij mijn ouders. Nog steeds staat de boel af en toe even op zijn kop, ook door wat privé dingetjes, maar ik ga mijn best doen om jullie niet meer te verwaarlozen. Afgesproken goed?

Dus deze week niet echt een Fit met IK, maar volgende week 100 %! Ik heb voor mezelf namelijk weer een paar mooie doelen gesteld, dus daar gaan we even hard voor werken. Want pizza en croissantjes, het was allemaal heerlijk… Maar op een gegeven moment heb je toch ook wel weer heel erg trek in lekker gezond. Ik tenminste wel!

-I(B)K-