Fit met IK
Fit met IK Sport

Fit met IK #163: Nou daar zijn we weer hoor!

11/07/2022

Potverdikkie wat baal ik ervan als er weer een tijdje geen Fit met IK online is geweest. Dat betekent dus of niks fits of geen tijd. Of misschien wel allebei in dit geval… Maar deze week heb ik mezelf toch weer naar die sportkamer kunnen krijgen. Nog niet met de energie die ik meestal heb, maar ja met een beetje slaap tekort is dat natuurlijk ook niet heel gek. Maar hey, het begin is er! Dus let’s go, op naar een nieuwe Fit met IK!

DINSDAG: Leg day
Tja, ik heb een soort van vakantie… Dat zijn dus minder lessen en meer tijd om te trainen. Daarom heb ik mijn schema weer verdeeld in leg day en upper body, dat vond ik namelijk ook super leuk om te doen. Nou vind ik dat die benen van mij ook wel in spiermassa mogen aankomen, dus daar zijn we maar mee begonnen. Weer rustig opbouwen, dus niet te gek. Gewoon weer de oefeningen als voorheen maar met minder gewicht. Anders kan ik de volgende dag helemaal niet meer lopen. De training verliep echt heerlijk en ik was lekker aan het zweten. Een heel goed gevoel weer na tijden!

dinsdag

WOENSDAG: Upper body
Laten we dan gelijk maar doorpakken! Ook al had ik lichtelijk spierpijn in mij benen (heerlijk gevoel), voor upper body heb je toch niet de onderkant nodig. Ik vind allebei de trainingen trouwens super leuk. Niet alleen mij benen, maar ook mijn bovenlichaam mag best groeien in spiermassa. Als je daarin een doel stelt, wordt je vet gemotiveerd. Ik in ieder geval wel. Vandaag was ik ook vrij, dus genoeg tijd om uit te rusten of andere klusjes te doen. Ook deze training ging heerlijk, zoveel was ik niet achteruit gegaan naar mijn idee. Dus dit ook weer lekker opbouwen de komende weken.

ZONDAG: Leg day
Nog wel een beetje moe, maar de motivatie was gelukkig sterker dan dat. Dus daar stond ik weer! Best wel een beetje uit kunnen slapen… En ik had een nieuw sportsetje binnen wat ik nog moest passen. Dus twee vliegen in één klap. Op de foto met je setje en er gelijk maar even in sporten. Omdat we niet te laat moesten komen voor de puppy cursus heb ik hem niet helemaal afgemaakt zoals ik zou willen. Maar Bobby is nu even prioriteit en ’s avonds ben ik ook nog op de fiets gestapt, dus dit was wel even beter. Dus prima zo! Beter dit dan helemaal niets.

zondag

Een paar maanden geleden heb ik een hele mooie weegschaal gekregen… Dus deze hebben we nu ook geïnstalleerd! Ik ben heel benieuwd naar de resultaten die ik ga boeken en super veel zin om weer aan de slag te gaan. Volgende week dus sowieso weer een Fit met IK! Daar zijn we weer hoor.

-I(B)K-