Taft & Tule
Bruiloft specials IK

Bruiloft Special: Trouwjurk passen bij Taft & Tule deel 2

06/07/2022

Jullie hebben er even op moeten wachten maar na deel 1 kan je natuurlijk een deel 2 verwachten. Als je jouw dream dress hebt uitgekozen ben je er namelijk nog niet! Want waarschijnlijk past hij (nog) niet, moet hij besteld en vermaakt worden en wil je ook nog iets in je haar. Dus we gaan door! Trouwjurk passen bij Taft & Tule deel 2.

2E FITTING.
Dus voor een hele kleine groep was het bekend welke jurk het ging worden. Nu nog de goede maat, lengte en geen idee wat nog meer. Ik had bij de kapper (waar ik altijd heen ga) een afspraak gemaakt om mijn haar en make-up te laten doen. Mijn make-up moest ik even aan wennen, maar mijn haar was echt fantastisch. Dus ik was er helemaal klaar voor! Ten minste, dat dacht ik…

Ik ga namelijk (net zoals altijd) eerlijk met jullie zijn. Mijn kleine teen deed (weer) zeer, ik was niet helemaal fit en echt 30 minuten voordat ik in de auto stapte, werd ik ongesteld. Ik had er heel veel zin in, maar op dat moment zelf voelde ik mij waardeloos. Zo’n afspraak ga je natuurlijk niet zomaar afzeggen dus zeker dat ik samen met mama en mijn schoonmama richting Schoonhoven ging. De jurk die ik had gepast de vorige keer was iets te groot, dus nu was hij er in een maatje kleiner. Maar deze kregen we niet dicht!

Blijkbaar was de jurk kleiner makkelijker te vermaken, maar op dat moment niet echt goed voor mijn zelfvertrouwen. Alles werd opgemeten zodat de jurk de laatste keer perfect zou zitten. Daar heb ik eerlijk gezegd weinig geduld voor, maar heel belangrijk is het zeker! Door naar alles wat glinstert, meer mijn afdeling. Ook naar mijn haar hebben we gekeken. Draag ik een sluier of ga ik voor iets anders? Sluiers heb ik gepast, maar vond ik met de achterkant van de jurk echt enorm zonde. Er zaten gelukkig ook hele mooie haarstukken bij. Eentje daarvan was perfect en ging samen met de schoenen mee naar huis. Die kon ik na mijn teen operatie mooi inlopen.

Niet de beste pasbeurt bij Taft & Tule maar wel weer een stapje dichterbij. Thuis snel mijn make-up eraf en mijn haar weer normaal. Super zonde, maar dat moest! Ik dacht dat ik de eerste en laatste fitting wel samen kon voegen, maar ik zie nu dat deel 2 al best ver is. Dus deel 3 laten we lekker voor volgende week. Dan zal ik ook vertellen hoe ik mij op onze trouwdag in de jurk van Taft & Tule voelde…

-I(B)K-