Fit met IK
Fit met IK Sport

Fit met IK #162: Sporten met een pup, kan dat wel?

13/06/2022

Het antwoord op deze Fit met IK vraag is heel simpel, dus de blog kan ik heel kort houden. Of dat gaat lukken, is een tweede. Sporten met een pup, kan dat wel? Nee. Nou ja, misschien kunnen sommigen het wel. Maar ik niet hoor. Met een slaaptekort en iemand die alles in de gaten houdt wat je doet, leek het mij niet zo verstandig.

Wel ontzettend veel zin om weer aan de slag te gaan. Motivatie gevonden, dat heb ik eigenlijk al een tijdje. Maar er zijn gewoon even dingen die voorrang hebben. Zo had ik vorig weekend de eindshow van de dansschool en dat hakt er ook best wel in. Twee hele drukke, zware dagen zijn dat geweest. Dat is natuurlijk helemaal niet erg, want het is voor een ontzettend mooi doel. Als klap op de vuurpijl zijn we gelijk na de show Bobby gaan halen! Dag rust, dag slaap, hallo heel veel liefde en aandacht.

Voor nu is het het aller belangrijkste dat Bobby de gelukkigste en fijnste hond van de wereld wordt. Dat hij alleen maar buiten gaat plassen, naar ons luistert, veel slaapt en een leuk leven heeft. Vooral de eerste weken zijn ontzettend belangrijk, dus daar doen we ook echt alles aan. Gelukkig gaat het tot nu toe heel goed, maar meer zal ik jullie komende vrijdag vertellen! Dat is een hele andere blog namelijk.

Ik zag het zo leuk voor mij hè, ik aan het sporten in de sportkamer en Bobby op z’n kleedje ernaast lekker aan het kijken. Maar ik ben bang dat dat er nog even niet inzit. Wat ik straks wel kan, is misschien wat sporten beneden als hij slaapt. Een lesje XCORE, de nieuwe BODYJAM, misschien wel de nieuwe BODYPUMP… Want ook die releases moet ik nu weer gaan leren.

Dus toch nog best een Fit met IK, al heb ik niet eens gesport. Ik loop wel veel meer buiten dan normaal, dat dan weer wel! Mijn dag begint ook eerder, dus meer tijd om te bewegen. Al zou ik iets langer slapen ook niet verkeerd vinden. Want herstel is ook mega belangrijk!

-I(B)K-