Juni is begonnen
IK

Juni is begonnen, dus pak alle slingers en ballonnen!

07/06/2022

JAAAAA DAAR BEN IK WEER! Zo, een maand geleden, maar een hele hoop gebeurd. Dus het wordt tijd om even bij te kletsen. Dat bijkletsen kan niet in één blog… Er komen namelijk twee toffe series aan. Het afgelopen jaar heb ik een heleboel niet kunnen delen. Dingen over de bruiloft, maar ook nog iets anders bijzonders. Maar daar komt nu verandering in! Gelukkig geen geheimen meer. Eindelijk de tijd om mijn laptop er weer bij te pakken en lekker te gaan schrijven. Juni is begonnen, dus pak alle slingers en ballonnen!

BRUILOFT SPECIAL.
Hier zijn we het afgelopen jaar natuurlijk ontzettend druk mee geweest. Jurk passen, locatie zoeken, taart, ringen, noem maar op. Je kan het zelf zo gek maken en het kost allemaal geld. Zoals je snel gaat lezen, had ik nog nooit een bruiloft meegemaakt. Daardoor sloeg een beetje de paniek in. Maar nu ga ik mijn ervaringen met je delen! Wie weet kan ik jou erbij helpen, wie weet vind je het gewoon leuk om te lezen. De blog over mijn jurk moet al in tweeën verdeeld worden, dus er komen heel wat blogs aan! Deze staan in de planning voor op de woensdag.

BOBBY’S BLOG.
Ook iets waar wij al maanden mee bezig zijn, 8 weken geleden wisten wij dat wij een PUP kregen. Nou ja, kregen… Maar naast de bruiloft zijn we hier ook best druk mee geweest. Een keertje langs, spullen aanschaffen, goed inlezen, puppy cursus en ga zo maar door. Zondag avond was het moment eindelijk daar en hebben wij Bobby (onze pup) opgehaald. Hier zullen heel wat zoetsappige verhalen uitkomen, dus deze staan op de planning voor de vrijdag! Je kan Bobby niet niet leuk vinden, geloof mij! Het is net een model en alles gaat tot nu toe super goed.

Verder hoop ik dat ik het sporten weer kan opbouwen en blijven we maandag dus lekker bezig met de Fit met IK. Maar uh, hoe zit dat dan? Want eigenlijk heet ik nu Isabella Brouwer! Maar de naam Kok heb ik er gewoon achteraan geplakt. Dus dat zit wel goed, ik ga niet alles omgooien. Het gaat namelijk super lekker! Een hele hoop plannen en straks weer meer tijd om te schrijven. IK kan niet wachten! Juni is begonnen, dus pak alle slingers en ballonnen. I’M BACK.

-I(B)K-