offline
IK

Offline in mei, de reden maakt mij super BLIJ!

02/05/2022

Van alles wil ik met jullie delen, van alles is er om over te schrijven. Maar er zijn nu dingen die veel belangrijker zijn! Waar ik volop van ga genieten en waar ik heel graag al mijn tijd en energie in wil steken. Wij gaan namelijk al bijna trouwen! De tijd vliegt zo snel voorbij en de afgelopen weken helemaal… Offline in mei, de reden maakt mij super BLIJ!

Het trainen gaat goed, mijn voeding heb ik meestal vrij op orde en ik voel mij ook ontzettend goed. Ik zit goed in mijn vel en kan niet wachten totdat het eindelijk zover is. Dat ik Niels mijn man kan noemen, al lijkt mij dat in het begin best even wennen.

DUS. Voor nu op de planning: De laatste dingen regelen, nog wat laatste dingen doen, oefenen en vooral genieten. Dat doen we ook echt. Er wordt vooral gevraagd of we gespannen zijn… Maar dat niet echt. Af en toe wel gezonde spanning maar zeker geen stress. We zijn nog steeds van plan om allebei ja te zeggen en er zijn alleen maar leuke en lieve mensen. Daarnaast ben ik natuurlijk de hele dag (en de rest van mijn leven) samen met de leukste man op aarde.

Op zaterdag 14 mei trouwen we en die maandag daarop gaan we op huwelijksreis. Hoppa, gelijk door! Ook zijn we een hele tijd niet samen naar het buitenland op vakantie geweest, dus daar kijken we ontzettend naar uit. Eigenlijk alleen maar leuke dingen dus! En nu al geniet ik van elk moment… Al is het soms balen dat je niet overal even lang bij stil kan staan.

Na de huwelijksreis komt al heel snel de eindshow van al mijn lieve dansers. Dus daar ben ik ook nog heel druk mee! Dansjes afmaken, liedjes knippen, kleding uitzoeken en indelingen maken. Genoeg dingen om mij bezig te houden, daarom even offline. In mijn hoofd ben ik mijn koffer al aan het inpakken en zit ik aan het ontbijt na onze trouwdag. Ik ben zo benieuwd naar alles. Laat het maar komen! Wij zijn er klaar voor.

Offline in mei, maar de reden maakt mij super BLIJ! Daarna komen we weer keihard terug, want wat ik al zei… Zoveel dingen om over te schrijven en er komt zelfs een nieuwe serie aan. NU GENIETEN en tot snel lieve lezers!

-IK-
(straks misschien wel I(B)K haha)