FITTWear
Samenwerkingen Sport

5 FITTWear items die je in je kast wil hebben! Deel 1

27/04/2022

Je ziet er niet voor niks deel 1 bij staan, ik ben namelijk nog lang niet uitgesproken en geschreven over FITTWear. Dit is maar een kleine greep in losse items die ik heel fijn vind. Ik heb namelijk heel wat setjes en nog lang niet alles wat er op mijn lijstje staat! Zo zijn er nu ook hele mooie bikini’s te verkrijgen. Laten we het eerst even hebben over 5 FITTWear items die je in je kast wil hebben. Deel 1 dan hè, ik gok dat deel 2 snel volgt.

ULTRA HIGH WAIST LEGGING.
Geloof mij, na deze legging wil je niks anders meer. Deze FITTWear legging is precies wat je zoekt. Hij is niet te dik, niet te dun en schijnt niet door! Daarnaast zakt hij ook echt niet af, want deze legging zit dus echt lekker hoog. Geen rolletje die eraan kan ontsnappen. Ik heb deze legging in het groen en in het zwart, maar de rest staat ook nog echt op mijn lijstje. Deze legging is super tof in combinatie met…

legging

BRAVE TOP.
Eindelijk een top die mooi aansluit en waar je eigenlijk niet eens een sportbh onder aan hoeft! Al doe ik dat met mijn danslessen toch wel. Niet dat ik geen vertrouwen heb in FITTWear, maar gewoon voor de zekerheid. Dat hoeft dus zeker niet en ga ik binnenkort maar ook niet meer doen. Deze top heb ik in het zwart en wit en gaat straks ook zeker mee op huwelijksreis. Heel fijn namelijk als de zon schijnt en je straks niet drie verschillende bandjes in je rug hebt staan. Nog een voordeel van dat je alleen deze top aan hoeft? Minder was!

FLAWLESS HIGH IMPACT BH.
Als ik dan toch een sport bh aan doe, dan het liefst deze. De sportbh zit ontzettend fijn en check dan even de achterkant. Daar was ik ook gelijk verliefd op. De pads die erin zitten blijven ook echt gewoon zitten, zelfs tijdens het wassen. Daar heb ik altijd zo’n gloeiende hekel aan, om na het wassen al die pads goed te krijgen. Het liefst gooi ik ze dan uit het raam! Deze zit ook niet te strak en alles blijft mooi op z’n plek. Dat heeft FITTWear weer goed gedaan.

bh

BOMBER CROP JACKET.
Ook weer een lievelings. Mijn moeder zag het bij mij hangen en wilde hem eigenlijk ook. Wat een super lekker licht jasje is wat ze zei en dat is ook echt zo. Je hier de onderkant net zo strak maken als je wilt! En mijn moeder heeft altijd gelijk, de jas is echt super licht en heel fijn. Zo’n jasje wat je even snel aan en uit doet en wat daarnaast ook nog eens heel mooi zit. Nog zo’n mooi FITTwear item

LOUNGE CROP HOODY.
Dit is sowieso helemaal mijn kleur, daarom was ik gelijk verkocht. Daarnaast is de trui ook echt fijn. Hij zit niet te strak om je hoofd zodat je haar gewoon goed blijft zitten en aan de onderkant kan je hem zelf lekker strak aantrekken, net als bij de jas. Ik lieg niet als ik zeg dat deze trui bijna elke week in de was zit. Ook al heb ik truien zit, dit is toch echt wel mijn favoriet!

hoodie

Ben je om? Heb ik je een beetje FITTWear lekker gemaakt? Dat snap ik! Met ISABFITT15 krijg je 15% korting op je bestelling. Ook al betaal je sowieso niet de hoofdprijs bij FITTWear, korting is altijd fijn!

-IK-