Fit met IK
Fit met IK Sport

Fit met IK #161: Van 3 X trainen naar hangen in een paal

25/04/2022

Wat een Fit met IK week was dit! Weer lekker gaan trainen en dit gaan we zeker voortzetten. De week ook nog heel goed afgesloten door een grote verrassing. Een goede Fit met IK, dat is het zeker.

MAANDAG: Kracht
De paaseieren hebben geen eens tijd om een plekje te krijgen. Ik heb trouwens niet eens een paasei op! Wel heel lekker met familie gegeten en daarom is het ook juist super fijn om even te sporten. Dit keer gezellig samen met Niels. Zo bouw ik tenminste rust tussen de oefeningen in. Ook heel fijn om de bench press samen met iemand te kunnen doen. Hierna op de fiets, door naar de pannenkoeken! Dat hadden we zeker ook wel verdiend.

maandag

WOENSDAG: Kracht
Vandaag stond ik er weer alleen voor. Het is echt fijn dat ik woensdag ochtend de hele ochtend vrij ben. Deze ochtend gebruik ik altijd nuttig! Eerst even een aflevering van iets kijken, daarna trainen en daarna mijn lessen voorbereiden en wat aan het huishouden doen. Voor het eerst ook weer echt de hele workout gedaan van mijn schema en dat was behoorlijk pittig. Met squats, hip trusts en split squats staan mijn benen en billen behoorlijk in de fik. Aan de andere kant juist ook juist weer een heel goed gevoel! Zo weet je in ieder geval zeker dat je wat gedaan hebt.

woensdag

DONDERDAG: Kracht
Precies genoeg tijd voor nog een workout! Het moet niet gekker worden. Ik ga ontzettend lekker en dat moeten we erin houden, dus als ik ergens tijd heb… Dan ga ik lekker sporten! Ontzettend fijn om alles weer langzaam op te bouwen. Deze workout ging dan ook heerlijk. Zeker doe ik nog een beetje rustig aan, maar in de volgende Fit met IK ga ik er toch weer wat gewichten bij gooien. Dat moet namelijk ook lukken. Met deadliften gebruik ik nu namelijk een riem en straps en dat werkt perfect. Daar ga ik jullie snel ook even meer over vertellen!

donderdag

ZATERDAG: Paaldansen
Tijdens mijn werk werd ik overvallen door de liefste vriendinnen… Voor een vrijgezellenfeest! Daar ga ik nu natuurlijk verder niks over vertellen. Maar qua sport zat het wel goed. Tijdens de activiteiten zat namelijk paaldansen. Iets wat al super lang op mijn lijstje stond! Nou ik kan je vertellen, dat viel vies tegen. Ik dacht wel dat ik een beetje kracht had en dat ik dat wel even kon. Niet dus! Vol met blauwe plekken en de dag erna vol spierpijn in mijn bovenlichaam. Maar leuk, dat was het zeker!

zaterdag

Voor de volgende Fit met IK blijven we weer lekker trainen. Er is mei vakantie dus geen danslessen, dus wie weet wel extra energie! Nog even vol aan de bak met voeding maar dat gaat de laatste tijd echt goed. Het gaat juist minder als ik even iets later of vetter eet… Dan is die buik van mij gelijk van slag!

-IK-