fit met ik
Fit met IK Sport

Fit met IK #160: Rustig aan beginnen en toch mega spierpijn

18/04/2022

Na vorige week voelde ik mij gelukkig alweer een stuk beter! Ik had weer energie en zin om te sporten, maar moest ook nog wat andere dingen doen. Maar goed dat ik niet de hele Fit met IK vol gas ben gegaan, anders kon ik de hele week niet meer lopen van de spierpijn… Net zoals de training van maandag is deze Fit met IK ook kracht maar krachtig.

MAANDAG: BodyJam & kort kracht
De BODYJAM die ik nu doe kwam een beetje m’n neus uit. Eigenlijk zou ik ook de nieuwste moeten geven, maar deze leek mij niet zo heel leuk. Omdat een Jam leren heel veel tijd kost en ik niet heel veel tijd heb, besloot ik om een oude erbij te pakken! Deze heb ik dus maandag ochtend een aantal keren gedaan. Daarna had ik nog tijd over voordat ik moest werken, dus besloot ik om nog even onze sportschool in te duiken. Voor de eerste keer weer na de griep… Rustig aan beginnen en zelfs dat voelde ik al. Wel heel fijn om weer wat te doen. Dat heb ik echt gemist!

maandag

WOENSDAG: Kracht
Ja hoor, gewoon weer een oude vertrouwde Fit met IK training. De eerste oefeningen voelde ik de spierpijn al komen (en deze was donderdag mega aanwezig). Maar ik was weer zo blij. Nog even wat kleine stapjes terug, voordat we weer stappen vooruit gaan maken. Het geeft mijn zo’n goed gevoel om met die gewichten te tillen. Dus heel snel weer! Niet die donderdag. Dat had ik graag gewild, maar ik pak ook nog zeker mijn rust en met die spierpijn kon ik haast niks haha. Deze training was ik ook zo druk met filmpjes maken, dat ik de foto vergeten ben… Als je mij niet gelooft, check dan even mijn Instagram Reel.

Hopelijk gaan we zo weer verder met de Fit met IK! Nog krap 4 weken en dan gaan we eindelijk trouwen… Dus nog heel even gas erop! Al moet ik eerlijk zeggen dat ik natuurlijk ook van Pasen geniet. Maar vandaag staat wel weer de eerste training op het menu.

-IK-