zoute snacks van koro
Food Samenwerkingen

Dit zijn 3 hele lekkere zoute snacks van KoRo! Deel 1

13/04/2022

We hebben het al eens over de zoete snacks van KoRo gehad, vandaag behandelen we de andere kant. We gaan door naar de zoute snacks van KoRo. Ik moet wel eerlijk zeggen dat mijn voorkeur toch echt wel bij zoet ligt. Maar een zoutje op zijn tijd is helemaal niet verkeerd. Helemaal niet deze zoute snacks van KoRo, die wil je gewoon in je kast hebben staan. Af en toe een handje eruit of gezellig op tafel als je visite hebt. Schudt ze zo even uit der mouw! Lees deze blog dan maar even gauw…

Rijstcracker Soja Cookies.
Wie kent deze niet?! Echt te lekker zijn deze zoute snacks van KoRo. Ik ben in maart jarig geweest, dus toen ik deze zag staan wist ik dat ik deze moest bestellen. Ideaal voor op tafel, maar niet teveel natuurlijk… Want ik vind ze zelf ook enorm lekker! Best moeilijk om na twee van deze dingen te stoppen, maar het moet natuurlijk wel lekker blijven.

soja

Linzen Popchips.
Deze wil je echt. Mega lekker en gewoon verantwoord. We doen wel eens een zakje delen, maar liever niet. Deze durf ik met een gerust hart aan iedereen te laten proeven. Maar ook dat doe ik liever niet. Wat een ego eigenlijk hè. De chipjes zijn lekker luchtig en de zure room is niet echt mega aanwezig. Gewoon één van de ideale zoute snacks van KoRo.

popchips

Geroosterde maïskorrels met zout.
Ik zie nu pas dat hier verschillende varianten in zijn! Die andere zien er ook heel lekker uit, dus die ga ik binnenkort maar eens even proberen. Hier is Niels helemaal weg van (en ik stiekem ook). Deze dingen at hij heel veel in Frankrijk en sowieso eten wij heel graag maïs. En popcorn trouwens ook! Ook een schot in de roos dus. Niks mis mee!

mais

Nou ben ik even heel benieuwd hè… Ben jij team zout of toch team zoet? En welke van deze zoute KoRo snacks wil jij in de kast hebben staan? Met ISABELLAKOK krijg je standaard 5% korting op je bestelling bij KoRo, veel shop plezier dus!

-IK-