fotocadeau.nl
IK Samenwerkingen

Huisnummerbord veranderen? Dat kan, fotocadeau.nl maakt er iets moois van! Inclusief leuke voordeur verhalen…

30/03/2022

Als ik heel eerlijk ben, gebruiken wij de voordeur niet zoveel. Wij wonen in een soort nisje waardoor je je auto niet echt dichtbij kan zetten. Wel bij de achterdeur, dus daar staat vaak alles geparkeerd. Die voordeur hebben we dus een hele tijd niet zoveel aandacht aan besteed. Toen we het huis kochten was de voortuin ook echt een oerwoud, maar gelukkig is mijn vader gek op tuinieren. Daardoor werd onze voortuin omgetoverd tot iets moois! We kunnen nu in ieder geval goed de deur vinden. Dankzij fotocadeau.nl wil je hem nu ook vinden, maar daarover later meer.

Die deur was trouwens echt te lelijk. Met van dat hele rare glas. Dat hebben we vorige zomer laten vervangen (van die prijs schrok ik trouwens, de prijzen van fotocadeau.nl zijn een stuk beter) en daarnaast hebben we de deur laten schilderen. Ook weer opgeknapt! Nu is bijna eigenlijk alles af! Bijna… Trouwens, toen wij het huis kochten zat er een rooster aan de muur vast gemaakt met gourmet spatels, je moet er maar opkomen hè! Het zat trouwens niet echt goed vast, anders waren we er nooit achtergekomen.

voordeur

Dus die voordeur gebruiken we niet zoveel. Wel voor pakketjes (bijna wekelijks, oeps). En voor de mensen die ik best een beetje vervelend vind. Ik bedoel die mensen die langs de deuren gaan om iets te verkopen. Moeten ze niet bij mij zijn trouwens. Als ik je zie, doe ik het rolluik naar beneden en ben ik niet thuis… Niet alleen omdat ik ze irritant vind, maar er is mij al twee keer iets overkomen…

Er wordt aangebeld dus ik doe netjes open. “Zijn je ouders misschien thuis?” Dus ik geïrriteerd: “Nee dit is mijn huis.” Snel die deur dicht gegooid. Echt de week erop gebeurd hetzelfde maar nog erger: “Is misschien je papa of je mama thuis?” Echt serieus? Dus ik heb nee gezegd (want ik had geleerd van de vorige keer) de deur dicht gegooid terwijl ik zei: “Dit is mijn huis!” En ze lijkt verder zo lief hè… Beter pak je dus de volgende keer de achterdeur haha.

huisnummer

Maar goed, terug naar die deur. Ons huisnummer is nog wel een beetje lelijk. Heel erg kan je gerust zeggen! Nu mocht ik van fotocadeau.NL een nieuwe uitzoeken… En ik kan je vertellen, dat was verdomd lastig! Zoveel keuze en zoveel mooie dingen. Maar uiteindelijk hebben Niels en ik samen voor dit naambordje deur gekozen. Nog niet opgehangen want dat brengt ongeluk! Tenminste dat denk ik dan… Want we zijn natuurlijk nog niet getrouwd. Maar ik kan niet wachten op dat moment. De dag zelf, daarna de huwelijksreis en daarna komt heel snel dit mooie huisnummerbord van fotocadeau.nl naast onze voordeur te hangen!

Voor nu kan jij je naamplaat voordeur via de link bestellen! Veel plezier bij fotocadeau.nl & tot snel.

-IK-