Fit met IK
Fit met IK Sport

Fit met IK #158: Als ik dat had geweten…

14/03/2022

Poe hey, wat een week! Het leek wel een marathon. Al heb ik die nooit gerend en gaat het ook echt niet gebeuren. Niet met zo’n week als deze in ieder geval. Zeker een Fit met IK waardige week, al was ik aan het einde niet zo Fit meer…

MAANDAG: Kracht
Vol goede moed begon ik aan een lekkere krachttraining. Het ging ook echt goed! Gelukkig pas ik langzaam weer mijn schoenen en dat is ook wel heel fijn met squatten. Ik durfde eerst nog niet zoveel gewicht te pakken voor mij benen, maar het vertrouwen is weer terug. We maken weer stappen vooruit en dat is heel fijn. Zonder al teveel afleiding gaat mijn training echt goed, een goed begin van de week. Zo heb je gelijk zin om de rest van de week ook je best te doen. Maar als ik iets anders had geweten voor de training, had ik hem waarschijnlijk niet gedaan. De reden? Dit namelijk…

MAANDAG: XCORE
In de middag kreeg ik een berichtje of ik misschien XCORE kon geven voor de BODYPUMP die ik normaal altijd geef op de maandag avond. De laatste tijd is er ook wat voor mij ingevallen en op zich kon het wel, dus ik besloot dat ik de les wel kon geven. Dat ging ook heel goed. Ik vind XCORE namelijk een mega leuke les. De muziek was top en de deelnemers enthousiast. Maar goed, als ik dit wist, was ik zelf niet gaan trainen in de ochtend. Dinsdag ochtend had ik namelijk een spierpijn! Waarvan? Mijn eigen training, XCORE of BODYPUMP? Of misschien allemaal? Woensdag train ik meestal weer zelf, maar ik had zo’n hoofdpijn, dat ik dat even over heb geslagen. Donderdag mocht ik namelijk ook een extra les geven en…

VRIJDAG: BODYJAM
Nog een keer invallen! Nu is dit wel echt een feestje, dus dat is geen probleem. Wel had ik al een hele drukke week, dus echt gelegen kwam het niet. Maar dat ben je al snel vergeten als de muziek aan staat en iedereen er vol voor gaat. Na een uurtje ben je ook helemaal gesloopt en daarna moest ik ook nog zelf de BODYPUMP geven. Gelukkig is ook dit helemaal goed gegaan. Al merk ik wel dat ik deze week dus helemaal geen foto’s heb gemaakt, lekker saai. Hopelijk de volgende Fit met IK beter… Al wordt dat net zo’n week ben ik bang van!

Verder gaat het goed. Mijn gewicht daalt langzaam en dat is te zien. Ik voel mij daarnaast ook super goed! Een beetje moe, maar dat is niet gek na al die lessen!

-IK-