rijstkoker van KoRo
Food Samenwerkingen

Waarom je rijst moet koken in de rijstkoker van KoRo!

09/03/2022

Laten we heel eerlijk zijn, ik vond zo’n rijstkoker van KoRo misschien een beetje onzin. Zelf had ik veel liever iets van deze dingen uitgezocht. Maar Niels stond erop dat hij deze heel graag wilde en ja ik wil toch wel heel graag met hem trouwen… Dus toch maar een rijstkoker van mijn maandelijks tegoed besteld! Ik had de rijstkoker van KoRo iets kleiner geschat, maar hij neemt toch wat ruimte in beslag. We kunnen dus wel lekker veel rijst koken.

Vandaag vertel ik je alles over de voordelen van de rijstkoker van KoRo, want zo’n ding is eigenlijk gewoon vet handig. Al moet ik zeggen dat Niels hem alleen nog maar heeft gebruikt. Ik vind nieuwe apparaten toch best spannend of zo. Maar ik heb er zeker al profijt van gehad, want de rijst is zeker super lekker!

rijstkoker

PERFECTE RIJST.
Met zo’n rijstkoker van KoRo kook je altijd de perfecte rijst. Niet te hard, niet te gaar maar precies goed. Want hoe werkt dat nou? Je meet af hoeveel rijst je wil (voor twee personen 1 cup), daarna was je de rijst onder koud stromend water en dag mag dit de rijstkoker in. Met basmati rijst (wat wij heel lekker vinden) doe je 1,5 cup water erbij. Hier kan je eventueel ook nog wat specerijen aan toevoegen. Dan zit je de rijstkoker aan en hoef je niks meer te doen!

WEGLOPEN.
Je kan dus gewoon weglopen zonder dat je de rijstkoker van Koro in de gaten moet houden. Er bakt niks aan en het water stroomt niet over. Ik denk altijd wel dat ik als ik aan het koken ben, ik wel weg kan lopen… Maar dat gebeurd eigenlijk nooit. Dit werkt echt super en je kan dus elke soort rijst erin klaarmaken. Dat niet alleen, ik las dat je er nog veel meer in klaar kan maken. Dus ook soorten pasta, groentes en eieren. Zover zijn wij alleen nog niet! Wij zijn allang blij dat die rijst elke keer zo goed lukt!

AANBAKKEN.
Zo irritant als dat gebeurd, je verpest gelijk je hele pan. Ook dat gebeurd niet met de rijstkoker van Koro. De rijst bakt namelijk niet aan en het wordt vriendelijk gemeld als de rijst klaar is. Dan hoef je niet als een gek je rijst op te eten… In de rijstkoker blijft je rijst ook nog een hele tijd warm. Ideaal dus! Zo dat is trouwens wel heel veel rijst (nog een keer). Maar daar hebben we het natuurlijk over.

Als je dus (net als ons) gek bent op rijstgerechten is het echt een aanrader! De rijst is perfect gaar, smaakt goed, kookt niet over en bakt niet aan. Wat wil je nog meer? Met de code: ISABELLAKOK krijg je ook nog 5% korting! Niet alleen op je rijstkoker hoor. Op zoveel meer dan dat… De rijstkoker kan je hier vinden!

-IK-