Fit met IK
Fit met IK Sport

Fit met IK #157: Als ik het maar niet op mijn teen laat vallen

07/03/2022

Zo daar ben ik weer, even een week ertussen uit geknepen. Die kleine teen had ik even onderschat. De ingreep is prima gegaan, maar daarna had ik het toch een beetje onderschat. Dus in de rust en heel voorzichtig weer beginnen. Deze Fit met IK zijn we er weer! Vorige week was een goede week, een wereld van verschil met die week ervoor. Nog steeds doe ik bijna alles op sokken, maar dat is beter dan op de bank hangen!

WOENSDAG: Kracht
Nog niet zo zwaar als voorheen, maar weer even een beetje opbouwen. Ik heb namelijk echt een week bijna niks gedaan en dat is niks voor mij. Ik was al lang blij dat ik mij weer goed voelde en had ontzettend zin om te trainen. Als ik maar niks op mijn teen laat vallen… Dat is gelukkig niet gebeurd! Qua onderlichaam deed ik nog een beetje voorzichtig, vooral omdat ik nog even goed mijn balans moet vinden. De training voor mijn bovenlichaam gaat echt ontzettend goed en kon ik eigenlijk alles even zwaar tillen. Super blij mee!

woensdag

DONDERDAG: Kracht
Gezellig samen met mijn aanstaande man. Het is al een paar keer gebeurd dat we op donderdag ochtend de wekker vroeg hebben gezet om te gaan trainen. Maar als die wekker dan af ging, sliepen we liever nog even verder. Deze keer niet! We gaan natuurlijk ook al bijna trouwen, dus nog even goed ons best doen. De training ging prima (ook al had ik best spierpijn van woensdag). Dit willen we er echt wel in gaan houden, geen wekker meer verzetten dus. Geen excuses! En zo samen is toch wel heel gezellig. Squatten met mijn riem gaat ook echt goed, veel beter.

donderdag

ZONDAG: Kracht
Nog een keer tijd voor een workout samen, het moet niet gekker worden! Ik moest ’s ochtends toch een Live les geven, dus mijn sport kleding had ik al lekker aan. Ook deze training ging heerlijk. Wat gewichten erbij en samen motiveren wij elkaar. Lekker bezig weer geweest. De komende weken zitten weer vrij vol, maar ik hoop toch dat we een gaatje in ons schema vinden voor dit. Niet alleen voor de Fit met IK, maar ook onze trouw killer body.

zondag

Een echte goede Fit met IK, want voeding ging ook goed. Langzaam daalt mijn gewicht weer een beetje en ik voel mij echt heel goed. Sterk en gelukkig. Daar gaat het uiteindelijk om. Mijn teen gaat veel beter, dus ik kan weer lekker mijn eigen ding doen. Heerlijk! Het zonnetje gaat schijnen dus dan worden de dagen nog mooier!

-IK-