Fit met IK
Fit met IK Sport

Fit met IK #156: Nieuwe spullen om mee te trainen

21/02/2022

Weinig foto’s gemaakt deze Fit met IK, want ik was iets drukker met andere dingen. Weer een hele volle week, maar dat mocht de pret niet bedrukken. Ik heb namelijk nieuwe spullen om mee te trainen, dus ik ben benieuwd hoe dat mijn prestaties gaat beïnvloeden in de komende Fit met IK blogs.

MAANDAG: Kracht
Ondanks dat het vorige week best een druk week was met weinig rust, besloot ik toch om te trainen. Ik had er toch tijd voor en ontzettend veel zin in! Nu kan het nog want geen idee hoe ik mij volgende week voel. De training ging dan ook echt super lekker en ik merk echt dat ik elke training sterker wordt. Wel voel ik nog steeds elke keer die burn in m’n billen, maar dat is goed toch? De laatste training zonder riem en straps, want die komen vanavond binnen. Heel benieuwd hoe het met gaat zijn! Dat horen jullie snel…

WOENSDAG: Kracht
Dinsdag even uitleg gevraagd over hoe ik die straps moet gebruiken, dat zag er nogal ingewikkeld uit… Maar dat moet helemaal goed komen! Deze ochtend ook foto’s maken met Yara, dus ik besloot daarvoor even te trainen en alles even uitproberen. Was een korte training maar best wel krachtig! Super benieuwd naar de foto’s vooral. Maar het trainen met straps is echt even wennen, dat is vooral puzzelen hoe die dingen om moeten. Van de riem ga ik ook heel veel profijt hebben, binnenkort zal ik daar even meer over vertellen!

woensdag

DONDERDAG: Grit
Het kwam even zo uit! Donderdag ochtend vroeg de wekker gezet, maar toch besloten om nog even door te slapen. Dat hadden we waarschijnlijk nodig. Na mijn dansles op donderdag avond wordt altijd een les Grit gegeven, dus ik besloot om deze eens mee te doen. Ik moet eerlijk zeggen, het viel mij niet tegen! Enorm verrast, want meestal ga ik echt helemaal kapot. En ja, ik ben wat gewend, maar dit is toch altijd even anders dan dat ik normaal doe. Vooral over en op de step springen is niet helemaal mijn ding. Daarin moet ik gewoon iets meer vertrouwen in mezelf krijgen, want ik kan het echt wel. In een half uur was ik wel helemaal bezweet, maar dat hoort bij Grit!

Vandaag word ik voor de derde keer geopereerd aan mijn kleine teen, dus ik ben benieuwd hoe de volgende Fit met IK gaat worden. Ik hoop goed, want al is mijn teen misschien kapot… De rest zal het nog wel doen toch? Met mijn voeding gaat het echt top, dus dat houden we zo nog een tijd vol!

-IK-