zoete Koro snacks
Food Samenwerkingen

Dit zijn 3 hele lekkere zoete Koro snacks! Deel 1

16/02/2022

Het heeft even geduurd totdat mijn winkelmandje compleet was met lekkere zoete Koro snacks, er is namelijk zoveel lekkers! Daarom dat ik hier ook maar gelijk deel 1 van heb gemaakt, want meerdere delen zullen zeker volgen. Elke dag mogen Niels en ik uit deze 3 zoete Koro snacks kiezen. Chocolade dadel, witte chocolade aardbei crunch of toch yoghurt frambozen balletjes? Ik vertel je vandaag over deze drie dingen en je zult gelijk merken wat mijn nummer één is.

Witte chocolade preoteïne crunchies met aardbei.
Heel erg en verrassend lekker. Ik wist niet zo goed wat ik hiervan moest verwachten, maar dit is een hele positieve ervaring. De zak ging open, de geur was heerlijk en je proeft echt de chocolade, de aardbei en de crunch. Er zitten wat grotere en kleinere stukjes in, maar je snapt wel dat die grote stukken bijna op zijn. Heel goed idee voor een dessert plankje.

aardbei crunch

Frambozen yoghurt ballen .
Deze had ik al een aantal keer voorbij zien komen op Instagram, dus ik wilde niet achterblijven. Die zoete Koro snacks moest ik ook in huis halen. Geen moment spijt van gehad. Zoet aan de buitenkant en lekker crunchy aan de binnenkant. Het blijft er nooit bij eentje en dat kan misschien een beetje gevaarlijk zijn. Gewoon een handje door je kwark en snel de zak dicht.

framboos

Dadels in donkere chocolade.
Dit is echt niet normaal, dit wil je. Elke dag. Deze verslaving begon net voor Kerst. Mijn vader kreeg het om te proberen, maar hij schoof het (gelukkig) gelijk door naar mij. Het is echt een groot feest in je mond. Meestal eet ik een dadel als ik zin heb in iets zoets en vaak is dat chocolade… Maar dadels met chocolade, dat is natuurlijk de perfecte combinatie. Toen ik zag dat ze ook bij Koro te verkrijgen waren, was mijn keuze heel snel gemaakt. Heel snel. En ja, dit kan ik je dus echt aanraden en ja, dit is echt mijn lievelings.

chocolade dadels

Ik hoor je denken… Maar Isabella, dit is allemaal in 1 kg zakken verpakt. Is dat niet veel? Nee joh, die kilo zakken heb je echt wel nodig en het blijft anders allemaal super lang goed. Dit zijn dus 3 hele lekkere zoete Koro snacks. En ja, natuurlijk heb ik een kortingscode voor je! Ik maak je niet lekker met niks, zo zit ik in elkaar. Met de code: ISABELLAKOK krijg je 5% korting op je bestelling! Dus niet alleen op deze zoete Koro snacks, maar op alles. Want je kijkt je ogen uit op de website.

Succes en laat even weten als je iets lekkers hebt besteld!

-IK-