VERO MODA
IK Samenwerkingen

New Season, New Look. VERO MODA heeft precies wat IK zoek!

09/02/2022

Vandaag even iets heel anders, ik ga het namelijk niet hebben over sport. Ten minste, ik ga het proberen goed?! Een paar weken terug had ik even een moment dat ik mezelf moest knijpen. Is dit wel waar? Is dit mailtje van VERO MODA wel echt? Het bedrijf was namelijk op zoek naar mensen die mee wilde doen aan hun nieuwe New Season campagne. Ik opende het berichtje, stuurde wat terug en kreeg deze zes toffe items van VERO MODA opgestuurd. Vandaag ga ik jullie daar alles over vertellen… En aan het einde heb ik natuurlijk ook iets leuks voor jullie!

VERO MODA is geen onbekend merk voor mij. Het is ook het eerste merk wat ik begon te dragen toen ik een beetje mijn eigen stijl ging ontwikkelen. Ook al kan je dat nog niet echt stijl noemen denk ik. Niet meer aantrekken wat mama klaar legt (wel nog bedankt daarvoor mam), maar zelf ontdekken. Waar voel ik mijn fijn in, wat voelt goed en wat is betaalbaar? VERO MODA was toen al een antwoord op al deze vragen en eigenlijk nog steeds. Dat wordt ook hier weer bewezen.

shoes

Als je een giftcard krijgt opgestuurd, wil je natuurlijk het complete plaatje. Zo dacht ik tenminste. Waar het eerst mijn oog op viel was deze jurk. Niels wil mij al heel lang in zo’n jurk, maar ik wist niet zeker of ik dat vaak ga dragen. Maar dit was het moment, het perfecte moment zelfs… Want maandag was ons jubileum (later meer). Deze jurk van VERO MODA is zacht, sluit mooi aan en zit perfect. En hij is ook nog eens beige, mijn nieuwe lievelingskleur. Item nummer één is volledig goedgekeurd.

dress

Mijn oog viel ook gelijk op deze broek en de top. De top vond ik wel een beetje gewaagd, want eigenlijk draag ik dat soort dingen niet vaak. Nooit gedaan echt, omdat ik mij ook nog niet ‘fit’ genoeg daarvoor vond. Waarschijnlijk onzin, maar als je je ergens niet goed in voelt, moet je het ook niet dragen. Nu was wel het moment daar en ik voel mij fantastisch in deze top. Alles zit precies waar het moet zitten. De broek is enorm stretchy en sluit mooi aan. Ook ben ik helemaal weg van deze pijpen. Ik vond het nogal lastig om de goede broek maat met lengte uit de kiezen, maar het is goed uitgepakt! Ik draag hier maat S lengtemaat 32.

outfit

Even de balans opmaken. Dus we hebben een jurk, een broek en een shirtje. Wat mist er nog om dit van VERO MODA helemaal af te maken? Schoenen! Ik zag ze en wilde dit wel een kans geven, ik was sowieso nog op zoek naar zoiets. Ook schoenen is moeilijk als je ze nog niet hebt gepast… Maar ook dit pakte perfect uit, ze zaten zelfs lekker! Iets wat ik eigenlijk niet echt had verwacht voor dat geld. Daarnaast zag ik ook nog deze broek. Beige, dus helemaal mijn kleur. Dit had misschien wel een maatje kleiner gekund. Maar een kan een riem omheen, dan gebruik ik die ook nog eens.

look

Als laatste viel mijn oog op dit vest. Gewoon chill, dat is wat je wil. En ja, dit vest van VERO MODA wil je inderdaad. Daar hoef ik verder geen worden aan vuil te maken denk ik. Fijn om na het sporten mee op de bank te ploffen. Oeps, heb ik toch het woord sporten gebruikt! Misschien dat ik deze nog wel het meeste van alles ga dragen, de stof is namelijk super fijn en lekker zacht.

vest

Nu iets leuks voor jullie! De hele maand februari krijg je namelijk 20% korting bij VERO MODA met de code: isabella20 (behalve op sale artikelen). Dus sla je slag! New Seaon, New Look, VERO MODA heeft alles wat je zoek(t). Het heeft mij in ieder geval niet teleurgesteld… Maar nu ben IK benieuwd naar jou!

-IK-