Fit met IK
Fit met IK Sport

Fit met IK #154: Zo gaan we meters maken!

07/02/2022

Zo gaan we meters maken! Met zo’n Fit met IK week als deze, ga ik met sprongen vooruit. Het geeft een ontzettend goed gevoel en ik ben super blij. Blij dat ik deze tijd voor mezelf vrij maak en blij dat het de goede kant op gaat. Dit nu volhouden tot nog heel veel meer Fit met IK (s).

MAANDAG: Kracht
Eigenlijk had ik alles een beetje op de rit, een super goed gevoel. Maar omdat ik de BodyJam nog even wilde doen, besloot ik dat als warming-up te nemen. Een hele heftige warming-up kan ik je vertellen. De les duurt namelijk een uur en de release is echt pittig, maar het voelde goed! Een hele productieve maandag morgen want daarna dook ik onze sportkamer in voor een goede full body workout. Het voelde fijn, het voelde goed dus zo beginnen we de Fit met IK ook. Deze week weer even een gesprek in de sportschool over mijn voeding, dus ik ben heel benieuwd hoe dat gaat worden. Het duurt namelijk niet zo heel lang meer voordat we gaan trouwen en dan moet ik er natuurlijk wel op mijn aller beste uitzien!

maandag

WOENSDAG: Kracht
Ik voel mij sterker dan ooit en ik ben heel blij dat ik hier tijd voor heb gemaakt. Ook al was het een drukke ochtend, dit was toch even ontspanning. Even tijd voor mezelf voordat we met de rest gaan beginnen. Weer wat gewicht bij en mijn billen stonden weer volledig in brand. Nooit gedacht dat ik dat een fijn gevoel zou vinden haha. Mijn harde werk is niet voor niets. Heel even last gehad van mijn schouder, omdat ik een tijd geleden een val heb gemaakt en waarschijnlijk raar had geslapen… Maar dat trok verder weer bij! Geen ernstige schade gelukkig. Vaak haal ik mezelf weer allemaal dingen in mijn hoofd, terwijl het allemaal wel meevalt.

woensdag

DONDERDAG: Kracht
Het was eigenlijk de bedoeling om na mijn dansles een lesje Grit mee te doen. Deze komt daar gelijk achteraan en anders ben ik maar een uurtje in de sportschool. Maar Niels wist niet zeker of zijn voetbal training door ging. Zo niet, dan zouden we gezellig samen thuis trainen. Zijn training ging niet door, dus na mijn les in de auto snel naar huis! We willen sowieso elke week een keer samen trainen, wanneer maakt voor mij niet heel veel uit, dus dit was een mooi moment. Het was eigenlijk de bedoeling om dit in de ochtend te doen, maar toen waren we nog zo moe, dat we verder zijn gaan slapen. Nu dus uitgerust de training in en deze ging echt lekker! Ik ben echt meters vooruit aan het maken en dat voelt zo goed. Hopelijk blijft het zo en blijven we stappen vooruit doen. Zo gaan we echt niet klagen, maar lekker veel gewichten dragen! Vliegend de Fit met IK door.

donderdag

Komende donderdag even afwachten en dan horen jullie meer! Dan gaan we nog meer meters maken…

-IK-