restaurant Loetje
Food IK eet bij

IK eet bij restaurant Loetje in Breukelen (al een hele tijd geleden)

19/01/2022

Het is echt al een hele tijd geleden (7 november om precies te zijn), je weet wel, in die tijd dat je nog gewoon uit eten mocht en kon… Maar ik kwam opeens de foto’s tegen en het is schandalig dat ik hier nog geen blog over heb geschreven! Want eten bij restaurant Loetje, dat is zeker weten een blog waard. Overigens ook niet de eerste keer en hopelijk ook niet de laatste. Want restaurant Loetje staat natuurlijk bekend om de biefstuk… En die lust IK wel! Samen met de vader van Niels en zijn vriendin, mochten we gezellig mee. Dus vandaag een teruggooi, IK eet bij restaurant Loetje.

MAIN.
Ook al stonden er heel veel andere lekkere dingen op het menu, ik koos toch voor de biefstuk. Ik heb nergens anders ooit zulke lekkere biefstuk gegeten! Dat eten wij thuis ook niet heel veel, dus bij restaurant Loetje lekker wel. Dan kan je er natuurlijk zelf voor kiezen wat je er allemaal bij wilt en wij (Niels z’n vader en ik) kozen voor patatjes en sla. De broodjes krijg je er altijd zo bij, super lekker om in de jus te dopen. Ik koos ervoor om de jus naast de biefstuk te doen, zo is je biefstuk niet helemaal ondergedompeld en kan je alles lekker zelf doen. Alles ontzettend lekker en je merkt gewoon dat het heel vers is. Echt heerlijk gegeten!

DESSERT.
Tja, voordat ik al aan tafel zit heb ik al gevraagd wat de cheesecake van de week is. Deze week was het kersen chocolade. Niet waar ik helemaal wild van word, maar wel zeker iets wat het proberen waard is. Ik heb ooit een keer de witte chocolade cheesecake op bij restaurant Loetje en daar kan echt niks tegenop. Misschien wel de aller aller lekkerste ooit. Maar na een best zwaar diner is iets met fruit zeker een goede tegenhanger. Ik vond dit dan ook een hele goede!

toetje

Heel benieuwd wanneer we weer mogen… Als ik dit zo zie heb ik er gelijk weer zin in! Deze week mag ik wel iets anders lekkers proberen, dus dat zien jullie ook snel voorbij komen. Voor nu was dit het over restaurant Loetje. Tot snel?!

-IK-