Fit met IK Sport

Fit met IK #151: Nieuwe PR’s en heel goed nieuws!

17/01/2022

Het was een hele drukke week! Veel gewerkt, het hele huis moest schoon en daarnaast ook nog eens getraind. Lessen voorbereid, lessen gegeven en volgende week worden dat er nog veel meer. Dus we moeten door, door met de Fit met IK! Maar zo blij dat alles weer een beetje normaal wordt…

MAANDAG: Lower Body
Ondanks ik regelrecht uit Parijs ben gekomen, gaan we gelijk door. Er was nog echt zat te doen, maar ik heb besloten om sporten meer een prioriteit te maken. Dat kan betekenen dat de wekker misschien iets eerder gaat, maar ik wil er helemaal voor gaan! Nog krap vier maanden en dan gaan we al trouwen, dus alles op alles zetten om het beste ervan te maken. Daarnaast vind ik dit nieuwe schema helemaal fantastisch. Tenminste, dat zeg ik nu. Tijdens het trainen heb ik het zwaar en branden mijn benen en billen als een gek. Dat is natuurlijk wel een goed teken!

maandag

WOENSDAG: Upper Body
Ik had om 9.00 uur een afspraak staan, maar daarvoor trainen moest wel lukken. Na mijn training had ik na lange tijd ook weer spierpijn in mijn armen! Het trainen ging lekker, ik heb alleen de laatste oefening niet kunnen doen omdat ik echt geen tijd meer had. Het scheelt dat ik twee verschillende schema’s heb… Ze zijn allebei niet ontzettend lang en dat betekent dat ik sneller tijd voor heb. Extra voordelen dus! Dinsdag gaf ik een live les BodyPump en daar had ik het ook onwijs zwaar. Goed dat ik hem toch gegeven heb, want deze week mogen we weer!

woensdag

VRIJDAG: Lower Body
Een twijfel tussen donderdag avond en vrijdag ochtend. Maar ik vond het ook heel fijn om even donderdag avond op de bank te liggen… Dus het was een goede keuze! En eigenlijk ook nodig. Uitgerust de training in. Deze week gaat er ook elke keer wat gewicht bij, dus ik ben heel benieuwd hoe ik dit verder kan opbouwen en hoe snel dit blijft gaan. Mijn billen stonden in brand, maar gelukkig wel alles weer uit de training kunnen halen. Heel benieuwd hoe dit volgende week gaat zijn… Want vandaag kregen we ook heel goed nieuws! Dus ik mag weer volledig aan de bak gaan!

vrijdag

Zondag had ik nog een training in mijn hoofd, maar mijn lichaam dacht daar anders over. Ook moest ik 5 danslessen geven, dus het leek mij niet echt verstandig. Heel benieuwd hoe de volgende Fit met IK eruit gaat zien… Want er staat weer veel op de planning. Tot de volgende Fit met IK!

-IK-