Fit met IK
Fit met IK Sport

Fit met IK #150: Van workouts binnen naar heel veel lopen buiten

10/01/2022

Het was een goede week, dat is één ding wat zeker is. Ik begon lekker met de Fit met IK, eindelijk weer goed sporten. Daarna vertrokken we naar Parijs en werd het goed sporten ingeruild voor veel wandelen. Ook iets minder gezond eten, maar dat hoort erbij. Deze week pakken we de Fit met IK gewoon weer lekker op.

MAANDAG: BodyBalance
Poe, nog best wel spierpijn van de legday van vorige week, hoe ze dat altijd zo leuk kunnen noemen. Nog even wennen maar wel echt goede nieuwe motivatie. Omdat ik dinsdag wel weer wilde trainen, deed ik even een lesje BodyBalance om alles even goed te stretchen. Hopelijk kon ik dan dinsdag weer knallen! En sowieso altijd wel fijn zo’n lesje. Als ik dan klaar ben, wil ik het eigenlijk vaker doen… Maar dat komt er eigenlijk nooit van. Als ik dan moet kiezen ga ik toch liever voor een krachttraining.

maandag

DINSDAG: Lower Body
Yes, de meeste spierpijn was eruit! We konden er weer volledig voor gaan en Niels deed mee. Delen dan, niet alle oefeningen die ik deed omdat alles totaal verzuurd… Maar wel andere. Echt wel weer heftig, maar zeker weer leuk. Overal wat gewicht erbij en ik was ook echt aan het zuchten tussendoor. Als we dit elke keer kunnen opbouwen ben ik heel blij en moeten we maar snel die schijven van 20 kg aan gaan schaffen. Voor nu redden we het nog met wat we hebben! Gelukkig had ik die dag erop ook niet zoveel spierpijn omdat we natuurlijk naar Parijs gingen. Nou ja, niet natuurlijk want we gaan niet elke week!

dinsdag

WOENSDAG: Upper Body
Nog heel even snel een workout, de aller laatste voor Parijs. Ik had het misschien beter niet kunnen doen, want daarna hadden we een beetje stress met inpakken… Maar qua training ging het wel goed! Ook al lekker wat op kunnen bouwen dus ik ben heel benieuwd hoe dat zich verder gaat ontwikkelen. Met deze training ben ik vrij snel klaar en dat is op zich natuurlijk niet heel erg. Misschien mezelf nog iets meer uitdagen en tussendoor iets meer rust nemen.

woensdag

Eenmaal aangekomen veel gewandeld, veel gezien en enorm veel genoten! Maar dat zullen jullie verder wel lezen… Voor nu weer thuis en weer lekker normaal eten en werken.

-IK-