meest gelezen blogs
IK Persoonlijk

De 5 meest gelezen blogs van 2021!

29/12/2021

Het jaar is voorbij gevlogen! Weer tijd voor een nieuw overzicht en nadat er een blog twee keer elk jaar op nummer één stond… Hebben we dit jaar een nieuwe favoriet! Misschien leuk om te weten, maar dit jaar hebben we weer meer lezers dan vorig jaar. Het gaat dus echt de goede kant op, jullie weten mij te vinden en ik weet nog steeds genoeg dingen om over te schrijven! Alleen af en toe weet ik niet waar ik de tijd vandaan moet halen. Maar dat is niet waarom jullie dit nu aan het lezen zijn. Door naar de meest gelezen blogs van 2021!

#5 SINTERKLAAS SPECIAL: Zo maak je een gedicht
Deze lieve man kwam in het land en jullie gingen als een gek tekeer! Hoe maak je zo’n Sinterklaas gedicht?! Ik hoop dat jullie er iets aan gehad hebben. Ik blijf het schrijven en dichten in ieder geval super leuk vinden… Het gaat mij dan ook lekker makkelijk af en ik kijk elk jaar weer uit naar deze tijd. Zo’n gedicht schut ik zo uit mijn mouw! Dit is trouwens de eerste keer dat deze in de top 5 staat, al heb ik hem al een hele tijd geleden geschreven. Leuk om te zien, grappig om terug te lezen.

#4 De Barebells Eiwitreep Test
Gelukkig is jullie smaak aan het veranderen en lezen (en hopelijk eten) jullie steeds meer Barebells repen. Deze eiwitrepen zitten dan ook zeker in mijn top 5, ik word ze nooit zat. Leuk om te zien dat jullie ook steeds meer mijn passie (eiwitrepen eten) interessant gaan vinden. Dat neem ik zeker mee en dan gaan we volgend jaar maar meer repen testen (goh, wat vervelend). Ik was ook zeker trots op deze blog!

#3 Zo maak je een dansles in 5, 6, 7 & 8
Dit is en blijft toch een groot deel van mijn leven. Ik ben blij dat ik zo een stukje van mijn ervaring met jullie kan delen. Dit jaar ook veel moeten schakelen. Buiten dansen, niet dansen en toch weer naar binnen. Daar kan ik nog wel een hele blog over schrijven. Ik moet ook zeggen dat ik steeds meer bij leer en dat ik nog steeds op andere ideeën kom, dus dat is heel fijn! Ik zou alleen zelf ook nog graag les willen volgen, maar dat is op dit moment een beetje lastig.

#2 De Body & Fit eiwitreep test
Deze heeft dus twee jaar op nummer 1 gestaan, blij dat deze toch een plekje is gezakt. Zo lekker zijn die repen dus niet meer… Ik heb er nu veel meer geproefd en dit zijn misschien de goedkoopste, maar zeker niet de lekkerste meer! Ook is B&F natuurlijk misschien wel blijven ontwikkelen, maar de meesten van jullie weten dat ik een samenwerking heb met Supspace. Daarom zou ik ook niet zo snel meer gaan bestellen bij Body & Fit.

#1 5 yoga houdingen voor het slapen gaan
Met stipt op nummer 1 van de meest gelezen blogs van 2021. Het hele jaar door bleven jullie dit lezen. Slapen jullie zo slecht? Ik hoop dat dit je dan geholpen heeft! Ik doe zelf vrij weinig meer aan yoga (moet verandering in komen, ik weet het). Maar ik ben toch blij dat ik deze blog heb geschreven.

Dat waren de 5 meest gelezen blogs van 2021! Zat jouw favoriet ertussen? Die van mij niet! Dat was natuurlijk deze blog duh.

Lieve mensen, hele fijne jaarwisseling en maak er wat van! Dank jullie wel voor het lezen en daar gaan we ook volgend jaar gewoon lekker mee door!

-IK-