Fit met IK
Fit met IK Sport

Fit met IK #147: Ik kon het gewoon echt even niet opbrengen

20/12/2021

Het ging juist zo goed, ik had echt een goede drive te pakken. Drie blogs per week en niemand kon mij stoppen, ik vond er altijd wel een plekje voor. Mijn lezers werden steeds meer, mijn blogs steeds beter gevonden en dat motiveerde nog meer. Totdat de nieuwe maatregelen kwamen. Ik kon het even niet meer. Het kon misschien wel, maar wanneer? Opnieuw schakelen en opeens was ik elke avond vrij. Daar kon ik wel aan wennen, maar die lessen haalde ik op zondag in. Dus zo was ik opeens geen hele dag meer vrij. Dat viel mij zwaar, ik kon het gewoon echt even niet opbrengen. Even geen Fit met IK.

Je las het misschien al een beetje in de laatste Fit met IK , een tikkeltje negatief en dat is niet hoe ik ben. Misschien wel hoe ik af toe ben maar niet hoe ik wil zijn. Niet wat ik uit wil stralen en zeker niet hoe ik anderen ermee wil vermoeien. Dan maar even niet. Ik kon zelfs even geen tijd vrij maken om jullie te vertellen dat ik er even tussenuit kneep. Maar de echte die hard fans hebben het natuurlijk wel gemerkt! Toch?! In die tijd ben ik zeker blijven bewegen, blijven sporten en mijn lessen goed blijven voorbereiden.

En dan afgelopen zaterdag. Uit het niets weer een keiharde lockdown. Ook deze kwam heel hard aan. Nog een keer schakelen en wat moeten we nu? Eerlijk gezegd weet ik het ook niet. Niemand eigenlijk. Maar ik weet wel dat ik er het beste van ga proberen te maken. Blijven bewegen, goed blijven eten… Want ik heb in januari ook een afspraak staan om mijn trouwjurk te passen (na de lockdown) dus extra motivatie! En daarom heb ik ook besloten om mijn laptop er weer bij te gaan pakken en ga ik jullie proberen te inspireren en motiveren. Want onze creativiteit wordt op de proef gesteld. De laatste weken heb ik ook veel gekookt en de lekkerste recepten zal ik weer met jullie gaan delen op vrijdag.

Dus we gaan de boel weer lekker oppakken. Voor jullie, maar ook voor mezelf. Ik merk dat het oplucht dat ik dit zo allemaal van mij afschrijf. Hoppatee! Afgelopen week was ik veel met het leren van de nieuwe release bezig en heb ik samen met Niels een avond getraind in onze homegym. Zondag avond gingen we nog even naar buiten voor een lekkere wandeling. Dat is dan ook het enige voordeel… Niels en ik zijn meer samen.

Al zal deze hele week wel een workout worden, want in de winkel van mijn ouders is het altijd gekkenhuis… Ik ga zeker proberen te blijven trainen!

Zet hem op lieve mensen, we got this!

-IK-