groentewraps met groente
Food Recepten

Kokkiekookt: Groentewraps met groente

03/12/2021

Zo, dat is veel groente! Hoor ik je denken. Dat klopt! Want groente is gezond en deze groentewraps met groente zijn ontzettend lekker. Het liefst eet ik ze elke week, maar het moet natuurlijk wel lekker blijven. Dit recept is te makkelijk en hier kan je echt helemaal niks aan verpesten. Dus we gaan snel aan de slag! Kokkiekookt: Groentewraps met groente.

Wat heb je nodig?
Voor twee personen (481 KCAL per persoon)
– 2 kipschnitzels
– 4 wortel wraps (No Fairytailes)
– 250 gram roerbak
– 200 gram tauge
– 100 gram feta Apetina light
– bake spray
– panini ijzer

Eigenlijk kan je natuurlijk ook gewoon de groentes erin doen die je lekker vindt. Dat is helemaal aan jou! Ik zou er zelf champignons aan toevoegen, maar dat lust Niels niet. Hier ben je helemaal vrij in. Hoe meer groente, hoe beter… Zolang je die groentewrap met groente nog maar een beetje dicht kan vouwen.

groentewraps

Wat moet je doen?
STAP 1: Bak de groente eventjes op zodat het rauwe ervan af is
STAP 2: Bak ook de kipschnitzels zodat ze lekker knapperig worden
STAP 3: Snijd de kipschnitzel in mooie reepjes
STAP 4: Bak de groentewrap en vul deze met de groente, tauge en kipschnitzel
STAP 5: Vouw hem op (straks de uitleg) en doe deze in het panini ijzer
STAP 6: Haal je groentewrap met groente eruit (op gevoel) en ga heerlijk genieten!

Makkelijker kan eigenlijk niet toch? Van de vouwtechniek had ik eigenlijk een foto moeten maken… Maar dat ben ik natuurlijk weer vergeten. Wat wij vaak doen… Je legt de wrap op je bord, dan snijd je hem voor de helft in. Op elke kwart leg je iets (saus, groente, kip). Het is handig om op de kantjes waar je de wrap hebt ingesneden niet zo heel veel legt. Dan pak je een flapje en vouw je deze 3 keer.

Tip van IK: Je kan natuurlijk ook nog een saus naar keuze toevoegen. Ik gebruik heel vaak de Skinny saus van Supspace (met isabella10 10% korting). Maar ook hier ben je helemaal vrij in natuurlijk!

Dus, wanneer ga jij deze groentewraps met groente maken?

-IK-