Skinny
Food Samenwerkingen

Dit zijn mijn 5 favoriete producten van Skinny (verkrijgbaar bij Supspace)

01/12/2021

Skinny is een product waar ik heel veel van heb besteld bij Supspace. Zoals de naam het al zegt… De producten zijn Skinny, je wordt er niet gelijk skinny van, maar de producten zijn vrij laag in kcal. Lager dan dat je de ‘gewone’ variant ervan zou kopen. En ja, er mist inderdaad één product. Je leest vijf, maar op de foto zie je er maar vier. Er is een product die deze blog niet heeft gehaald en misschien kan je al raden welke dat is! In ieder geval, dit zijn mijn 5 favoriete producten van Skinny.

SKINNY SAUCE.
Wat een uitvinding is dit! Wij hebben hier al heel wat verschillende smaken van uitgeprobeerd waarvan de één lekker is dan de ander. Sexy sauce is tot nu toe mijn favoriet. Ik gebruik dit altijd bij gebakken aardappels of zoete aardappels, maar deze Skinny saus kan je natuurlijk overal doorheen gooien. Zo vind ik de Chili Maya en de Chip Chop curry ook heel lekker. De Nacho Cheese niet, maar dat is misschien ook mijn smaak. Dit is in ieder geval een goed begin!

sauce

SKINNY CHOCAHOLIC SNACK POT.
Dit hebben wij vroeger allemaal gegeten… Dan niet met chocolade maar met smeerkaas. Ik at het in ieder geval heel graag. Maar deze versie is zeker 10 keer beter. Want chocolade wint het bij toch wel van kaas. Al ben ik trouwens ook echt gek op kaas. Ik voelde mij net een klein kind en dat chocolade bakje ging natuurlijk helemaal leeg, dat snappen jullie ook wel. Een perfect tussendoortje voor thuis of voor tijdens een activiteit. Zo stonden ik en mijn drie vriendinnen in ieder geval samen in de Efteling. Genieten van een Skinny snackje.

snack pot

SKINNY FLAVOUR DROPS.
Waar is dit gebleven de afgelopen jaren? Waarom heb ik het nooit ontdekt? Doe een paar druppels in je kwark en het smaakt totaal anders (en een stuk lekkerder). Dit is echt een hele uitvinding. Maar het is natuurlijk niet alleen voor in je kwark. Je mag deze druppels door van alles heen gooien. Door je koffie, door je cake… Deze smaak vind ik in ieder geval super lekker en ik gebruik het echt elke ochtend.

skinny drops

SKINNY CHOCAHOLIC SPREAD.
Chocolade pasta, maar dan next level. Dit is de smaak Salted Caramel en hierna wil je niks anders meer. Al is de witte chocolade ook echt heerlijk. Dit kan natuurlijk ook overal op door of in. Normaal doe je het op een broodje… Wij doen het heel vaak tussen twee droge biscuitjes. Dat is echt een feestje! Ik voel mij net een beetje een klein kind hoe ik dit aan het typen ben, maar ik word gewoon heel enthousiast van eten. Dus ook dit is echt een Skinny toppertje.

spread

SKINNY DUO BAR.
Het is sowieso al heel chill dat deze eiwitreep al gelijk in tweeën is gesplitst. Al blijft het natuurlijk nooit bij één stukje, dat snap je zelf ook wel. De meeste eiwitrepen vullen enorm, maar deze nog wel meer (had ik het gevoel). Ze zijn dan ook allemaal al op… Van deze repen vond ik de Salted Caramel trouwens het lekkerst (geen verrassing). Deze Skinny repen kan ik dan ook echt aanraden!

Duo Bar

Heb ik je enthousiast gemaakt over al deze producten? Snap ik! Alles is te verkrijgen bij Supspace en met de code: isabella10 krijg je standaard 10% extra korting op je bestelling! Go get it!

-IK-