Fit met IK
Fit met IK Sport

Fit met IK #146: Ook IK ben het af en toe zat

29/11/2021

Ook deze week vloog weer voorbij. Al was het wel echt een hele zware Fit met IK week. Niet op gebied van workouts, maar het was echt een warboel in mijn hoofd. Er moet ook weer van alles aangepast worden en vooral dat ben ik zo zat. Ik hoop elke keer dat de volgende Fit met IK iets positiever en leuker is… Dus daar gaan we wel voor!

MAANDAG: Soort van Kracht
Ik was echt toe aan wat tijd voor mezelf, maar er moesten ook echt nog wat dingen geregeld worden. Toch besloot ik om thuis maar even te gaan sporten, al werd deze ‘ontspanning’ snel onderbroken. Tussen de oefeningen door zat ik veel op mijn telefoon en kon ik mezelf moeilijk concentreren. Werk gaat in deze rare tijd dan toch even voor. Al baal ik er wel van dat ik de enige me momentjes daarvoor op moet geven. Deze Fit met IK week weet ik het ook af en toe niet meer en ben ik het gewoon zat. Ik wil gewoon graag weer mijn eigen ding doen op mijn manier… Maar ik moet nog even geduld hebben. Dus het was een soort van training, niet mijn beste. En zoals ik al vaker heb gezegd, het is beter dan niks.

WOENSDAG: Kracht
Mijn telefoon maar even op niet storen gezet en dat werkte echt perfect. Heel veel tijd had ik niet omdat ik vandaag extra moest werken. Maar goed, dat ging het zeker. Af en toe weer wat gewicht erbij en lekker gefocust. Nog steeds met veel werk dingen bezig, maar dat kon ik nu iets meer achter mij laten. Na zo’n training kan je voor je gevoel de hele wereld weer aan en heb je overal zin in. Ik merk dat ik de laatste tijd niet helemaal lekker ga zoals ik het graag zie. Dat hoort er natuurlijk gewoon bij, maar ik wil mij graag weer wat beter kunnen focussen… Een doel voor ogen hebben. Dus daar ga ik eens even over nadenken. Voor nu is het helaas nog een beetje een rommeltje. Vooral met de nieuwe maatregelen.

woensdag

Dat hakte er wel in vrijdag avond. Niet meer lesgeven na 17.00 uur, wat ervoor zorgde dat een heel rooster omgegooid moest worden. De vastigheid waar ik zo van hou, de lessen waar ik zoveel energie in stop. Het moet weer even anders. Met de nadruk op weer. Ik doe mijn best om alles in goede banen te leiden, maar ook ik ben het af en toe zat. Er zijn verder na de vorige Fit met IK ook geen blogs meer geplaatst. Ik had er wel zin in, maar gewoon echt even geen tijd voor. Gelukkig ziet het er deze week wel weer iets beter uit.

We laten onze kop niet hangen en gaan er weer iets van maken!

-IK-